Dieetgeheim van de sterren

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2014

Sterren als Renée Zellweger, Heidi Klum of Catharina Zeta Jones hebben volgens mediaberichten hun droomfiguur vooral te danken aan een 'wonderdieet'. Daarbij gaat het niet om de nieuwste eendagsvlieg uit de dieetindustrie of een crashdieet met het onvermijdelijke jojo-effect. Integendeel: dit concept bestaat al meer dan zestig jaar en is vooral gericht op het behalen van blijvend resultaat en het herprogrammeren van de stofwisseling.

De Finyo stofwisselingskuur is gebaseerd op dit succesvolle dieet, maar gaat daarbij uit van een natuurlijke manier op basis van:

– moderne homeopathie;

– een uitgekiend voedingsconcept;

– waardevolle vitaalstoffen;

– regelmatige beweging.

De kuur is gebaseerd op een holistische en natuurlijke benadering. Hiermee legt u de basis voor een strak en slank lichaam, profiteren deelnemers van de effecten van moderne homeopathie, beleven zij plezier aan bewegen en leren zij op een smakelijke manier verse en gezonde maaltijden te bereiden. Het succes heeft niet alleen gevolgen voor het uiterlijk: u zult zich fitter en gezonder voelen.

De enorme resultaten van de deelnemers zijn de motor achter het succes van de Finyo stofwisselingskuur. Naast Nederland en België profiteren inmiddels fitnesscentra in meerdere Europese landen van het concept van Greinwalder & Partner.

Sluit u nu aan bij dit sterke collectief en maak gebruik van het all-inclusive concept. Ervaren marketing specialisten implementeren samen met u de stofwisselingskuur binnen uw sportcentrum. Daarnaast kun u gebruik maken van een kant en klaar pakket inclusief promotiemateriaal, manuals en formulieren voor de deelnemers. En uw personeel leert tijdens een training alle ins en outs zodat zij uw deelnemers professioneel kunnen begeleiden.

Wilt u meer informatie over de Finyo stofwisselingskuur? Bijvoorbeeld om de kuur ter kennismaking zelf te doen of om te beslissen of u in uw centrum de stofwisselingskuur aanbiedt?

Maak dan een afspraak via info@greinwalder.com of bel 062-8246319

Dieetgeheim van de sterren

Vraagt u zich ook af hoe Hollywoodsterren het steeds weer voor elkaar krijgen om met strakke, slanke lichamen over de rode lopers van deze wereld te paraderen? Staat u soms ook versteld over het perfecte figuur van sommige sterren al enkele dagen na hun zwangerschap?

Edities