Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2014

Gloednieuwe trainingsruimte CTO High Performance Gym Sloterparkbad

Op woensdag 10 december 2014 vond de feestelijke opening plaats van de CTO Amsterdam High Performance Gym Sloterparkbad. De gloednieuwe trainingsruimte is volledig ingericht voor 'high performance' fysieke training. Topzwemmers uit het trainingsprogramma van de KNZB en CTO Amsterdam trainen hier in aanloop naar hun 'Road to Rio 2016'. Daarnaast wordt de nieuwe gym ingezet voor diverse andere topsport- en talentenprogramma's.

Een van de pronkstukken die in de nieuwe trainingsruimte staat, is het nieuwe Double MEGA Rack van Matrix Fitness. Op dit Power Rack systeem kunnen vele soorten trainingen worden uitgevoerd, waaronder functional, weerstand en small group trainingen.

Unieke no cure, no pay-aanbieding van ClubSUCCESS

Niet hoeven betalen als het niets oplevert, is nu mogelijk met de unieke no cure, no pay-aanbieding van ClubSUCCESS. Op een viertal cruciale aandachtsgebieden krijgt de ondernemer ondersteuning van ClubSUCCESS, en als het niets oplevert dan volgt er geen factuur.

Welke ondernemer stelt zich in het huidige klimaat niet de volgende vragen:

Hoe tevreden zijn mijn klanten? Hoeveel ambassadeurs heb ik eigenlijk en wie zijn het? Welke leden dreigen uit te vallen? Hoe kom ik aan nieuwe (warme) leads?

Het belang van tevreden klanten en ambassadeurs kan niet genoeg benadrukt worden. Het aantal ambassadeurs is een voorspeller van uw bedrijfssucces.

Voor meer info, neem contact met ons op: Peter Wolfhagen (06-12140530) of Philip Pijpers (06-47763434).

De Kale Berg Winter Challenge

Praxtour en O-Sommet organiseren in samenwerking met deelnemende fitness- en fysiocentra 'De Kale Berg Winter Challenge'. Leden en niet-leden kunnen van 1 januari t/m 20 maart virtueel de Mont Ventoux beklimmen in het centrum dat over Praxtour bikes beschikt.

Per centrum worden winnaars in 3 categorieën geselecteerd, waarna de organisatie de finalisten uitnodigt in het gloednieuwe Praxtour VirtuReal Cycling Center in Velp om op 28 en 29 maart uit te maken wie de hoofdprijzen wint. Er is in 3 categorieën een hoofdprijs te winnen: een verblijf van 3 dagen inclusief een clinic bij de Mont Ventoux.

Deelnemende centra worden op websites van de organisatie vermeld en promotie vindt ook plaats via www.dekaleberg.nl en in de media.

Alle info is te vinden op www.praxtour.nl, www.o-sommet.nl en www.dekaleberg.nl.

Les Mills Ibiza Trip 2015: join us

Afgelopen september organiseerde Les Mills voor het eerst in de geschiedenis een reis naar Ibiza. Clubmanagers, instructeurs, clubleden: iedereen kon zich inschrijven voor deze unieke vakantie vol Les Mills workouts. De Ibiza Trip was in no-time volgeboekt.

Interessant is dat 50% van de deelnemers aan de Ibiza Trip bestond uit consumenten en 50% uit instructeurs/clubmanagers. Sportstudio Shape uit Dronten nam met maar liefst 12 fitnessfanaten deel aan de Ibiza Trip, waarvan 9 clubleden en 3 instructeurs. Deelname met clubleden en instructeurs aan deze reis versterkt de community binnen je fitnessclub en een sterke community met veel contact tussen leden & instructeurs is geweldig voor de retentiecijfers van je club.

Vanwege het succes van de Ibiza Trip, wordt in 2015 een tweede editie georganiseerd: van 5 t/m 12 september 2015. Deze unieke reis is nu al te boeken via www.lesmillsibiza.nl.

Edities