Fat Burners hebben Belgische dames lichter gemaakt

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2014
Fat Burners hebben Belgische dames lichter gemaakt

“Na grondig onderzoek bij onze klanten, merken we dat de markt waarin we ons begeven enorm aan het evolueren is. Steeds meer mensen zoeken een gezond alternatief voor de frisdranken die ze reeds jaren drinken, maar die boordevol geraffineerde suikers zitten en de gezondheid schaden”, zegt Nick Walbers, CEO van Sportorders.

“Trends geven aan dat de consument vraagt naar een lekkere verfrissende drank die tevens een positief effect heeft op de gezondheid. Daarop inspelen is dus noodzakelijk, steeds bieden wat de consument vraagt is in onze branche meer dan een must! MP3 Drinks is reeds jaren geleden gestart met de ontwikkeling van smaakvolle dranken die de gezondheid een positieve boost geven. Dat maakt dat er sinds 2013 een volledig vernieuwd gamma met maar liefst acht verschillende afslankdranken terug te vinden is binnen onze product range.”

Het fenomeen dat mensen het zeer moeilijk hebben om op zelfstandige basis gewicht te verliezen, is al veel vaker in de media verschenen. Maar het is vandaag de dag meer dan ooit een hot topic geworden. De voedingsindustrie heeft het alsmaar stijgend aantal mensen met obesitas voor een groot deel zelf in handen. Help jij om mee om dit tegen te gaan? 10.000 kilogram gewichtsverlies via MP3 Drinks in 2015, dat is het doel!

MP3 Drinks staat binnen de sportwereld, naast de energie en dorstlessende dranken, vooral bekend om zijn afslankdranken, namelijk de MP3 Burners en MP3 Aqua Active. Deze dranken, aangelengd met smaakstoffen en L-carnitine maar zónder geraffineerde suiker en vetstoffen, helpen inmiddels duizenden mensen bij de ondersteuning van hun dieet.

Edities