Twitter of Hyves – Heeft u al een Social Medium?

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2010

economics I Groepslessen

I body LIFE 1I2010

ClubJoy verovert Nederland!

lubJoy gaat in 2010 snel op weg naar 400 aangesloten clubs. Actuele muziek, een hoge kwaliteit van de programma´s, inspelen op de wensen van de (Nederlandse) markt, een goede service en bovenal een zeer goede prijs ondersteunen de verwachting dat ClubJoy de komende jaren snel zal doorgroeien.

7 ClubJoy programma´s:

voor elk wat wils

ClubPower

Is een krachtige groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met verwisselbare gewichten. Diverse oefeningen voor het hele lichaam worden ondersteund door motiverende muziek. Het lichaam reageert snel op ClubPower. Spierconditie, spierversterking, spierversteviging en slanker worden zijn de gevolgen. Een deelnemer aan ClubPower zal zich fitter en energieker voelen.

Voor wie is ClubPower?

ClubPower is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met een complete lichaamstraining. ClubPower staat voor effectief werken aan kracht, conditie, gezondheid en een goed gevoel. Fitnessoefeningen op muziek zonder ingewikkelde choreografieën is de basis van ClubPower. De zwaarte van de gewichten kan individueel worden bepaald, waardoor de les geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.

ClubBattle

Is een energieke en effectieve groepsles die is geïnspireerd op bewegingen uit diverse martial arts, zoals Karate, KickBoksen, Tai Chi, Capoeira, TaeKwonDo en andere vechtsporten. Dynamische stoot- en traptechnieken worden afgewisseld met conditionele elementen, krachtoefeningen en rustige bewegingen. ClubBattle brengt fysiek en mentaal bezig zijn bij elkaar. Opzwepende muziek, eenvoudige combinaties en een grote dosis beleving maken ClubBattle tot een van de krachtigste en leukste workouts.

Voor wie is ClubBattle?

ClubBattle is een geweldige intervaltraining voor iedereen die wil werken aan conditie, vetverbranding, coördinatie, rust en evenwicht. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderde, iedereen die meedoet met ClubBattle raakt optimaal gemotiveerd om te werken aan de eigen doelstellingen.

ClubDance

Neemt je op swingende wijze mee door een spetterende dansworkout. Disco, Latin, Club, Hiphop, Jazz, diverse dansstijlen wisselen elkaar af. ClubDance staat zo bol van de fun, swing en stoerheid, dat je bijna vergeet dat het een workout is. Je leert de meest fantastische moves op geweldige muziek.

Voor wie is ClubDance?

ClubDance is voor iedereen die al swingend wil werken aan conditie, coördinatie en vetverbranding. ClubDance maakt het mogelijk om middels dans niet alleen te trainen, maar ook uit je dak te gaan. ClubDance is uitdagend, maar gaat zover als de groep aan kan. Een echte aanrader voor sportieve dansliefhebbers.

ClubYoga

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. In de snelheid van alledag kan de balans tussen lichaam en geest verstoord raken. Welzijn, ofwel ons goed voelen, is voor velen een belangrijke doelstelling. ClubYoga kan je helpen dat gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam te ervaren. Bovendien heeft het positieve effecten op o.a. je flexibiliteit, kracht en balans.

Voor wie is ClubYoga?

ClubYoga is geschikt voor een brede doelgroep, ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer iemand gezond is, adviseren we om met ClubYoga mee te doen. Omdat ClubYoga ertoe bij kan dragen dat rugklachten en gewrichtsklachten verminderen, kan men in goed overleg met een specialist en de coach deze les volgen. ClubYoga is voor iedereen die fysieke en mentale rust zoekt in de hectiek van alledag.

ClubStep

Is een energieke workout waarbij gebruik wordt gemaakt van een in hoogte verstelbaar bankje. Deze step wordt tijdens een ClubSteples op gevarieerde wijze ingezet om de impact en intensiteit van bepaalde bewegingen te verhogen voor een sneller resultaat. De combinatie tussen conditie en kracht zorgt voor een bijzonder hoge vetverbranding in combinatie met een gevarieerde aanpak van buik, billen en benen. Daarnaast werk je aan je coördinatie en snelheid.

Voor wie is ClubStep?

ClubStep is voor iedereen die op gevarieerde wijze aan zijn/haar conditie en figuur wil werken. Doordat iets complexere bewegingen altijd vanuit de basis naar een hoger niveau worden opgebouwd, kan iedereen op eigen niveau met de les meedraaien en gaandeweg groeien in het programma. ClubStep werkt als energizer: opzwepende muziek in combinatie met fantastische bewegingen motiveren je om het beste uit jezelf te halen.

ClubCycle

Misschien wel een van de meest populaire activiteiten van Nederland: fietsen. ClubCycle is geïnspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het is eenvoudig en leuk. ClubCycle zorgt voor een hoge vetverbranding, waardoor het mogelijk is om snel resultaat te behalen. De ultieme training om te werken aan buik, billen en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om deelnemers mee te nemen op de ideale fietsroute.

Voor wie is ClubCycle?

ClubCycle is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Het is het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. ClubCycle daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere les het maximale uit je training te halen.

ClubVitaal

Is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen, zoals een soft bal en elastieken, geeft een extra dimensie aan de training. ClubVitaal laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Voor wie is ClubVitaal?

ClubVitaal is voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Bovendien is het een ideale les om kennis te maken met bewegen op muziek. ClubVitaal is namelijk een vorm van trainen op geweldige muziek in combinatie met een heleboel fun, waardoor iedere les weer uitnodigt om gemotiveerd aan de slag te gaan. Vanwege het laagdrempelige karakter en het hoge fungehalte maakt het niet uit of je jong, oud, beginnende sporter, atleet, man of vrouw bent, iedereen kan meedoen.

In 2002 kwam ClubJoy als tweede in de Nederlandse markt met gestandaardiseerde groepslessen. Inmiddels is ClubJoy ruim zes jaar actief en op weg om een groot begrip te worden in de Nederlandse fitnessbranche. ClubJoy maakt zeven verschillende groepslesconcepten, die de gehele (actieve) doelgroep binnen de Nederlandse fitnesscentra bedient. Doordat ClubJoy haar producten vanuit Nederland produceert, met topspecialisten op de diverse terreinen, is ClubJoy zeer goed in staat om de Nederlandse markt op maat te bedienen met groepslessen voor verschillende doelgroepen. Dit heeft geresulteerd in het feit dat in Nederland en België momenteel meer dan 350 sportcentra werken met de programma´s van ClubJoy.

Groepslessen I economics

Indien u meer informatie wenst over de programma´s

van ClubJoy en de voorwaarden, kunt u contact

opnemen met het ClubJoy secretariaat: 010-7420107 (ma t/m do 09:30 – 16:30)of stuur een e-mail naar info@clubjoy.nl

body LIFE 1I2010 I

Edities