Nieuws uit de zonnebranche

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2010

I body LIFE 9I2010

Hapro werpt nieuw licht op de zonnebranche. Een licht vol mogelijkheden en kansen.

De nieuwe Luxura X10 Admoresphere-Edition van Hapro doet namelijk precies wat de naam al zegt: een impuls aan sfeermogelijkheden creëren voor iedere zonneondernemer!

Luxura X Admoresphere

Dankzij deze nieuwe speciale Luxura X10 uitvoering beinvloedt de zonneondernemer actief en flexibel de atmosfeer door licht en kleur naar iedere gelegenheid en wens snel en gemakkelijk aan te passen. Met de nieuwe Luxura X10 Admoresphere zet Hapro de subtiele stap van Premium naar absoluut Optimum. De gerenommeerde Nederlandse fabrikant tilt daarmee de hoogwaardige zonneapparatuur naar wederom een hoger niveau in professionaliteit en eigentijdse technische mogelijkheden.

Resultaat + uitstraling = succes

Iedere marktgeoriënteerde ondernemer beseft dat succes een combinatie is van zowel resultaat als uitstraling. Dat geldt ook voor de zonneapparatuur die in de studio staat. Het apparaat moet de bezoeker aantrekken met een stijlvol design en met die uitstraling een betoverende uitnodiging sturen naar de (potentiële) klanten. In de wereld van schoonheid en de behoefte om op een prettige manier voor zichzelf te zorgen, speelt dit een nog belangrijker rol. Zeker als het om trendgerichte klanten gaat.

Voorbeeld geslaagd productontwerp

Het design van de stijlvolle Luxura X10 is zonder twijfel het voorbeeld van een geslaagd productontwerp. Niet alleen optisch overstijgt Luxura de standaard, ook het functioneel gevormde design en de overzichtelijke bediening stemt de gebruiker vrolijk. Om over de comfortklasse dankzij een omvangrijke lijst met features van de Luxura X10 nog maar te zwijgen.

Flexibele wellnessuitstraling

Maar hoe ideaal zou het zijn als dit absolute topklasse zonneapparaat de hoogwaardige wellnessuitstraling iedere keer weer aan zou passen aan de omgeving. Aan de zonnestudio, aan de cabine of aan het humeur van de zonaanbidder? Precies: het geeft het complete plaatje een extra dimensie! Dit doel heeft Hapro duidelijk en succesvol voor ogen gehad bij de doorontwikkeling van het topmodel uit de Luxuralijn. De Luxura X10 Admoresphere creëert dan ook een bijzondere beleving: een harmonieuze ambiance waarin stijl en licht elkaar versterken. De nieuwste RGB LED-technologie en een gebruikersvriendelijke bediening zijn verwerkt in het zonneapparaat om deze sublieme wellnessatmosfeer mogelijk te maken.

Variërend lichtaura

Het mooie lichtaura verrijkt de X10 Admoresphere op aantrekkelijke wijze. Decoratieve lichtelementen halen het beste in het design naar boven en zorgt daarmee voor een veelbelovend wellnessgevoel bij de zonaanbidders. Het nieuwe Emotional Light zet daarbij innovatieve accenten. Onder de transparante, lichtdoorlatende elementen is de RGB LED verlichting geïntegreerd.

Het licht verhoogt elke gewenste stemming die de X10 in een ruimte brengt, dankzij het brede lichtspectrum. Het licht kan vloeiend overgaan in variatie, kan in een kleur die de omgeving versterkt worden ‘vastgezet’, of geeft de studio keer op keer een verrassend nieuw gezicht en stemming. Hiermee heeft de zonneondernemer de kans om ieder seizoen de stijl van de studio aan te passen van een verfrissende lentekleur tot een warme herfstkleur.

Naar eigen wens

Is dat niet vaak genoeg voor de ondernemer of zijn klant? Dagelijks, wekelijks of actie- en themagewijs de kleuren aanpassen is eveneens geen probleem. Met de X10 Admoresphere is iedere sfeer te vangen voor de studio en de cabine. Alles naar persoonlijke smaak van de ondernemer en zonnegast.

De kleuraura van de X10 Admoresphere zijn uiteraard ook aanpasbaar op het bedrijfslogo, waardoor de zonneapparatuur de huisstijluitstraling van de onderneming versterkt. De fabrieksinstellingen van de zonnebank kunnen bovendien aangepast worden naar het juiste licht van de specifieke cabine. Op eenvoudige wijze wordt de hoeveel licht die er nodig is om de perfecte wellnesssfeer te krijgen, bijgesteld.

Beloven en waarmaken

Heerlijk gaan liggen en volkomen ontspannen, het bruinen in wellness met alle zintuigen beleven… de X10 Admoresphere belooft het en maakt het waar! Het geeft een nieuwe dimensie aan het wellnessgevoel. In samenspel met de comfort- en kwaliteitsfuncties is het premiumklasse zonnebad op de Luxura X10 Admoresphere zonder twijfel naar een hoger niveau getild.

De Luxura X10 Admoresphere geeft meer beleving aan het zonnende lichaam, de zintuigen en de studio-omgeving. Het innovatieve verlichtingsconcept geeft de wellnessbranche een nieuwe impuls. Het is echter tevens een belangrijke stap voor actieve marktbenadering: het vervullen en vernieuwen van al de klantenwensen.

Meedenker op alle facetten

Met de nieuwe ontwikkelingen in de Luxuralijn onderstreept Hapro haar imago als meedenker op alle facetten van het ondernemerschap. De stijlvolle designelementen verklappen de zonneklant al bij het eerste oogcontact welke wereld van wellness, ontspanning en extra klasse er voor hen wacht.

Voor meer informatie:

www.hapro.nl

Kleurige ideeën geven beleving aan de zonnecabine! 10

advertorial I tanbiz

body LIFE 9I2010 I

Edities