Megakwartaal HDD

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2010

VelopA-Omniplay introduceert cardiofitness in de buitenlucht

Vanaf dit najaar is het eindelijk mogelijk om uw favoriete cardio oefeningen ook in de buitenlucht af te werken. De Sportpoint buitenfitnesslijn van VelopA-Omniplay is uitgebreid met vier nieuwe (cardio) toestellen. Samen met deze toestellen bestaat de mooi vormgegeven Sportpoint lijn nu uit 16 verschillende onderdelen. De nieuwe toestellen: een fiets, een crosstrainer, een roeimachine en een loopband, zijn specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik in de buitenruimte. Ze zijn dan ook gemakkelijk te plaatsen, onderhoudsarm en natuurlijk vandalismebestendig. Samen met de andere apparaten uit de Sportpoint lijn tovert u een verloren veldje in no-time om tot een heuse sportschool in de buitenlucht. Voor meer informatie over kijkt u op www.velopa-omniplay.com.

branche actueel I news

I body LIFE 10I2010

Het nieuwe retentie tool voor de fitnessbranche!

TWID, zorgt voor uw klantbehoud.

Is binnen uw fitnesscentrum ‘retentie’ ook een belangrijk onderwerp? Dan is hier nu een goede oplossing voor. Deze oplossing kenmerkt zich als een online community in de vorm van een website waardoor uw fitnesscentrum direct en interactief met uw klanten in contact staat. Het is geen Hyves, Facebook of Twitter, maar een samenvoeging en uitbreiding van deze social media. Een belangrijk aspect daarbij is, dat deze online community totaal beheerbaar is door u zelf, dus geen ongewenste mensen of input binnen uw community.

TWID bevat echter ook verschillende marketinginstrumenten die uw marketingkosten drastisch kunnen verlagen. Denk hierbij aan een puntensysteem, enquêtes, dagelijkse vragen, wedstrijden, webshop etc.

Wilt u samen met ons dit retentieprobleem nu echt een keer goed aanpakken, neem dan contact op met

Ghering Management & Marketing via

info@gheringmm.nl of via

telefoonnummer +31 (0)13 532 13 96

Geef uw workout wat meer power!

Na de succesvolle lancering van de Powerhoop, introduceert Innertrak nu de Powergloves. Deze verzwaarde handschoenen kunnen worden gebruikt bij elke training om de vetverbranding te versnellen en de armen te tonen.

In tegenstelling tot polsgewichten, die tijdens een training kunnen draaien en de huid kunnen irriteren, blijven Powergloves stevig op hun plaats zitten. Hierbij laten ze vingers en palmen vrij voor bijna alle soorten activiteiten: van joggen en aerobics tot tennis en kickboksen. Ze zijn ook perfect voor een loopoefeningsprogramma. Aangezien de palm van elke hand onbedekt is, hoeft de drager zich geen zorgen te maken over bezwete handschoenen.

Powergloves zitten zo comfortabel dat ze ook gedragen kunnen worden tijdens alledaagse activiteiten in het huis of op kantoor om zo de armspieren te trainen, zelfs wanneer u niet aan het trainen bent.

Powergloves zijn verkrijgbaar in 0.25 kg, 0.5 kg en 1 kg gewichten.

www.powerhoopshop.nl

Kwartaalbijscholing XCO Walking & Running: in 2011 kleurt het straatbeeld ROOD!

Op veler verzoek zal er in maart 2011 voor het eerst een bijscholing worden georganiseerd voor XCO Walking & Running certified instructeurs. Voortaan kun je elk kwartaal een bijscholing volgen om helemaal up-to-date te blijven. Ieder kwartaal krijg je nieuw lesmateriaal en technieken aangeleverd die je direct kunt gebruiken in jouw activiteiten.

Natuurlijk blijft het XCO Walking & Running programma licentievrij, je betaalt alleen voor deelname aan de bijscholingskwartalen! Als je bovendien minimaal 2 van de 4 bijscholingskwartalen per jaar bijwoont, wordt je als XCO Walking & Running certified instructeur vermeld op www.xco.nl.

Met de nieuwe XCO Walking & Running bijscholingskwartalen ben je als certified instructeur verzekerd van een goede start van het nieuwe jaar!

Edities