Creëer flow in je team

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2010

health I news

I body LIFE 10I2010

NEWS

Groter energieniveau

Het gebruik van Ocean Plasma resulteert in een verbetering van het uithoudingsvermogen, vermindering van vermoeidheid en terugwinning van energie na het sporten. Het lichaam is in staat om een groter energieniveau te mobiliseren. Inname van mineralen en spoorelementen voor het sporten kan de longcapaciteit vergroten en vermindert eveneens overmatig transpireren. Door Ocean Plasma toe te voegen aan een beetje sinaasappelsap wordt de balans tussen natrium en kalium in evenwicht gehouden. Hierdoor kan het water binnen en buiten de cel behouden worden.

De micro-voedingsstoffen (92 mineralen en spoorelementen) in Ocean Plasma hebben dezelfde kwalitatieve samenstelling als het inwendige van het lichaam en zijn omgeving. Het is onmisbaar voor behoud van spierkracht en -spanning en helpt spierkramp te voorkomen. Het gebruik van dit volledig natuurlijke product opent nieuwe wegen voor sporters en biedt meerdere mogelijkheden, zonder de ongemakken die voorkomen door stoffen als ‘doping’.

Kijk voor meer informatie op

www.oceanplasmanederland.nl

Actueel nieuws

Wellness & Health

Kurkuma, de natuurlijke ontstekingsremmer

Artros/Healthfocusâ„¢ heeft sinds november 2010 een nieuw supplement voor de Nederlandse markt. Voor de mensen die als gevolg van sportblessures te kampen hebben met ontstekingsverschijnselen, is er nu een zeer krachtige natuurlijke ontstekingsremmer in de vorm van een dagelijks supplement. Curamedâ„¢, een krachtige anti-oxidant, welke zorgt voor een gezonde immunologische response in combinatie met excellente absorptie door het lichaam. Door de kleine deeltjes is het kurkuma, de werkzame stof, tot 10 keer meer beschikbaar voor het lichaam en heeft het een werkzame periode van 8-12 uur in het lichaam. Dit maakt Curamedâ„¢ tot een zeer goed alternatief voor ondersteuning van het immuunsysteem.

Curamedâ„¢, is vanaf nu te bestellen bij

Artros/Healthfocusâ„¢ via: info@artros.nl.

100e club voor BenFit.nl

BenFit.nl startte in het eerste kwartaal van 2008 vanuit het eigen fitnesscentrum in Bergeijk met haar voedings- & levensstijlprogramma om mensen op een verantwoorde manier te helpen bij het bereiken van een gezondere levensstijl. Inmiddels heeft het 100e centrum zich aangesloten. Dat betekent 100 afzetpunten in Nederland en België, inmiddels zo’n 400 BenFit coaches aan het werk en al ruim 5.000 eindgebruikers met goede resultaten. De statistieken van de afgelopen 2½ jaar tonen aan dat het BenFit programma binnen een centrum kan zorgen voor een verbetering van de retentie met maar liefst 50%!

Voor meer informatie over het

BenFit.nl programma kunt u kijken op

www.benfit.nl, mailen naar info@benfit.nl

of bellen op 0497 – 555770.

Het Fit met Voeding Kookboek: eerste hulp bij gezond en duurzaam eten

Deze week maakte het Voedingscentrum bekend dat veel Nederlanders hulp willen bij gezond en duurzaam eten. Ze worden op hun wenken bediend met Het Fit met Voeding Kookboek, dat vandaag is verschenen.

Het Fit met Voeding Kookboek is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen apotheker dr. Gert Schuitemaker en voedingstechnoloog Jac van Dongen. In hun boek nemen de auteurs de lezer mee door de winter, lente, zomer en herfst. Elk culinair seizoen opent met een algemene inleiding, waarna voedzame recepten volgen die vergezeld gaan van handige weetjes. Met als doel: fit worden én blijven.

De auteurs benadrukken dat het niet gezond is om in hoog tempo gewicht te verliezen. En al helemaal niet als de kilo’s er na de ‘kuur’ weer even snel aankomen. Wie echter regelmatig en gezond eet volgens de adviezen in dit boek, zal zijn lichaamsgewicht geleidelijk zien dalen. Langzaam afvallen is veruit de superieure vorm van gewichtsbeheersing.

Het Fit met Voeding Kookboek. ISBN 978 90 75979 29 9

Power Slim® Gegarandeerd succes

Power Slim® gaat de strijd tegen overgewicht aan! Power Slim® is op zoek naar slimme ondernemers die het afslankconcept verder in de markt willen zetten en biedt ondernemers de kans met een minimale instap, maximale resultaten te behalen.

Het aanbieden van een totaalpakket wordt steeds belangrijker, ook in de fitness branche.

Voor veel mensen is sporten de beoogde manier om het juiste streefgewicht te bereiken. Maar naast beweging speelt voeding ook een grote rol. Met het Power Slim® afslankconcept geeft u uw klanten een kickstart en heeft u de sleutel tot succes in handen! Het afslankconcept is de perfecte aanvulling in uw bedrijf om uw klanten gegarandeerd 6 tot 9 kilo per maand te laten afslanken.

Met een unieke combinatie van voeding, beweging en coaching onder één dak kunt u uw huidige klanten helpen op een snelle, gezonde en verantwoorde manier af te slanken en in vorm te blijven.

www.powerslim.nl

body LIFE 10I2010 I

Edities