10 goede voornemens voor 2011

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr9 2010

Wat u kunt leren van:

Azzurro Wellness

lightrec

service

column

Afgedankt TL Buizen

SVZ Artikel

Erik Verwer

Playboy Sun & Skin Care producten nieuw in Nederland

In samenwerking met Performance Brands uit Florida is Playboy begin 2010 gestart met de verkoop van lichaamsverzorgende zonneproducten. Performance Brands werd door Playboy gekozen als fabrikant van haar verzorgingslijn omdat dit familiebedrijf sinds 1987 succesvol is met de fabricage van hoogwaardige cosmetische produkten. Het assortiment bestaat uit diverse bruiningsversnellers, bodylotions, dagcremes en zelfs een uitgebreid assortiment spraytan producten. Alle Playboy producten zijn gemaakt op basis van de allernieuwste onwikkelingen op cosmeticagebied en geven je huid een fantastische huidverzorging en ongelofelijk mooie bruine kleur, met of zonder zon!

Voor meer informatie bezoek www.lotioncompany.nl of bel The Lotion Company, 072-5348148

tanbiz I news

I body LIFE 10I2010

NEWS

Actueel nieuws

Tanning Branche

Australian Gold Herbal Therapy Lip Balm SPF 30

Hét onmisbare product voor goed beschermde lippen tijdens de wintersport

Gure kou, wind en actief wintersporten vraagt om een goede verzorging en vooral bescherming van de tere huid van de lippen. De zon op de pistes is verraderlijk fel en kan de lippen flink uitdrogen. Nieuw van Australian Gold is de Herbal Therapy Lip Balm met SPF 30!

Deze nieuwe lipbalsem heeft een rijke, crèmige textuur en een plezierige smaak van sinaasappel met een vleugje frisse munt. De formule op basis van vitamine E en Aloë Vera beschermt de tere huid van de lippen tegen UVA- en UVB-straling dankzij een SPF 30 zonnefilter op basis van o.a. Oxybenzone en laat de lippen fluweelzacht, soepel en glad aanvoelen.

Distributie & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.nl

Supertan ook dit jaar weer op de Beauty Trade Special eind Maart 2011

Reserveer maar weer alvast in uw agenda. Van 26 t/m 28 maart zal Supertan weer aanwezig zijn op de Beauty Trade Special in Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar op een prominente locatie in HAL 11. Vanwege het succes op onze laatste beurs, Fitness and Health, gaan we onze nieuwe stand ook hier groots presenteren. Gezien het groeiend succes van Supertan zijn ook ditmaal de verwachtingen hoog . “Vorig jaar hadden we een verkooprecord met Dark Sauna die maar liefst 20 bronzers bevat. De totale voorraad hiervan was binnen 2 uur uitverkocht! Iets wat ons dit jaar niet meer zal overkomen”, aldus Veldman, directeur Supertan Nederland. “Gezien de huidige belangstelling voor de nieuwe Luxury Endorfine lijn, maken we ons nu al op voor dit gekkenhuis. Ook zal wegens groot succes Supertan een nieuwe voordeursticker introduceren. Tsja, het is een mooi compliment als je product 1-op-1 wordt gekopieerd, echter blijven wij met promotie liever marktleidend....dus die verrassing houden we nog even vast tot eind maart!”

Ook Supertan verkopen ?...Bel 040-2567713 of bezoek de website www.supertan.nl

Het gezicht van de Zaak !

Supertan besteedt deze wintermaanden extra aandacht aan het gezicht. Het gezicht heeft veel te lijden tijdens de gure wintermaanden. Koude wind en de droge lucht thuis en op het werk vanwege de verwarming zijn serieuze aanslagen voor de huid. Belangrijk om je huid dus extra te ondersteunen en te verwennen door de verzorgende gezichtscrème in het handige meeneempotje van Supertan. Deze 15 ml potjes vormen een ware bestseller voor mensen die regelmatig onder de zonnebank gaan. Deze crème met accelerator zorgt voor een snelle en diepe bruining. Dankzij de hydraterende werking blijft de huid haar gladheid houden.

Werkzame stoffen; collageen, druivenextract, groene thee en caffeine.

Ook interesse in Supertan?...Voor meer informatie; Supertan, Avignonlaan 43, Eindhoven. 040-2567713 www.supertan.nl

Fiji Blend IS BACK and here to stay!!!

“2011 wordt HET jaar voor Fiji Blend”, vertelt Mariet van Beurden van vanBeurden trots!

“Ja het is waar.. de geruchten waren er al even, maar wij komen inderdaad voor 2011 terug met het vertrouwde merk zonnecosmetica Fiji Blend. Zoals u van ons gewend bent hebben wij dit product reeds vele jaren met veel plezier verkocht. Begin dit jaar was er een verschuiving van eigenaar maar Fiji is Back, en sterker dan ooit”, vertellen ze bij vanBeurden met een brede glimlach.

Veel gaan we er nog niet over vertellen, dat wordt nog even afwachten tot 1 januari maar geloof ons, het is de moeite waard! Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.fijiblend.com. Wilt u er toch meer van weten, weerhoud u er dan niet van ons te benaderen via +31 (0) 13 530 22 66 en houd onze website in de gaten: www.vanbeurden.nl.

body LIFE 10I2010 I

Edities