LAPT, nu al dé sensatie van 2010!

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr5 2010

health I news

I body LIFE 5I2010

De Nederlandse website van Maximuscle verbeterd

Website Maximuscle is verbeterd waardoor nog betere informatie over de producten te zien is bestellen nog eenvoudiger is. Ook kan gebruik worden gemaakt van een nieuw betalingssysteem waarmee bestellen via de webshop mogelijk is zonder credit card. Binnenkort komt Maximuscle met belangrijk nieuws over een samenwerkingsverband met een van Nederlands grootste sportbonden….

Kijk op www.maximuscle.nl voor het laatste nieuws

Inruilactie SCHWINN® A.C.TM Performance

Haal het authentieke fietsgevoel in huis en verbind clubleden nog meer aan uw club door de toevoeging van kwaliteit en betere prestaties met de SCHWINN® A.C.TM Performance.

Ruil uw oude indoorcycles in tegen de nieuwe SCHWINN® A.C.TM Performance tegen een korting tot 50% van de aanschafwaarde. De SCHWINN® A.C.TM Performance is vooruitstrevend, prestatieverhogend, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. De SCHWINN® A.C.TM Performance trekt nieuwe leden aan en verbindt ze aan uw club. De SCHWINN® Opleiding biedt instructeurs een professionele basis om echte prestaties te leveren. Voor u én uw clubleden. Bel of mail voor de deal en Get to the next level of the Indoor Cycling Industry. Ga naar www.movetolive.nl of bel 073 594 70 30 (de actie loopt tot augustus 2010)

NEWS

Actueel nieuws

Wellness & Health

Officiële High Quality Les Mills kleding vanaf kwartaal 2/2010 beschikbaar!

Een aantal jaar is er geen Les Mills kleding meer op de markt geweest die internationaal te verkrijgen was. Gelukkig heeft Les Mills Nederland tijdelijk Nike kleding van Les Mills met op de markt gebracht. Maar oude tijden herleven met de nieuwste Les Mills kleding! Deze kleding is ontwikkeld door Les Mills International en verkrijgbaar in alle landen waar Les Mills actief is. Vanaf het tweede kwartaal in 2010 is deze nieuwe kledinglijn te verkrijgen op de kwartaalworkshops. De kleding is ontwikkeld in samenwerking met topdesigner Steven Jess. “De speerpunten van deze nieuwe kledinglijn zijn: global, tribals, high quality, bright colors en streamlined performance design.” Aldus een geïnspireerde Jess. Ook nu is er weer voor gekozen om per programma een eigen kledinglijn te ontwikkelen.

Omdat de Les Mills kleding internationaal te verkrijgen is, is ervoor gekozen om een webshop te maken alléén voor de kleding. Les Mills International heeft half maart de website lesmillsclothing.com gelanceerd. Hier is op een eenvoudige en veilige manier kleding te bestellen. Naast het online bestellen van kleding zal ieder kwartaal kleding te koop zijn.

Surf nu voor de nieuwste Les Mills kleding naar lesmillsclothing.com of neem contact op met Les Mills via telefoonnummer +31 (0)416 34 97 25.

Congres ‘Voeding & Psyche, 25 jaar ME/CVS

Het tijdschrift ORTHO (Orthomoleculair Magazine) organiseert op zaterdag 3O oktober in het UMC Utrecht het 5e Congres ‘Voeding & Psyche’. Centraal staat dit jaar het chronisch vermoeidheidssyndroom (ME/CVS). Dit vanwege de stormachtige ontwikkelingen sinds de wetenschappelijke publicatie over een mogelijke relatie met het retrovirus XMRV (Science oktober 2009; 326:585-9). Deze bevinding werpt een geheel nieuw licht op het ontstaan en de therapie van ME/CVS.

Tijdens het congres komen artsen aan het woord die al vele jaren ervaring hebben met de behandeling van ME/CVS-patiënten. Hoe lopen zij vooruit op de wetenschappelijke bewijsvoering? Proberen zij hun patiënten te helpen door nu al antivirale medicijnen te combineren met ondersteuning van het immuunsysteem met voeding en voedingssupplementen? Ook de plaats van cognitieve gedragstherapie bij ME/CVS wordt besproken in het licht van deze nieuwe bevindingen.

Al 25 jaar wordt gegist naar de oorzaken van ME/CVS. Dit congres geeft de state-of-the-art. Speciale gast is prof. dr. Kenny De Meirleir uit Brussel, die al jarenlang biomedisch onderzoek verricht naar de oorzaken van het ziektebeeld en nauw samenwerkte met de ontdekkers van het XMRV-retrovirus bij ME/CVS. Hij zal vooral spreken over dit XMRV. Het voorliggende programma is uniek voor Nederland en België.

Dagvoorzitter is apotheker dr. Gert E. Schuitemaker, hoofdredacteur van ORTHO. Hij maakt zich al twintig jaar sterk voor meer onderzoek naar de relatie tussen voeding en gedrag.

Voor meer informatie: www.voedingenpsyche.nl

(office@orthoeurope.com; tel. 0315-695211).

Bestseller van Schuitemaker volledig herzien

Onlangs is de tiende druk verschenen van Het Gouden Boekje voor de Gezondheid van dr. Gert Schuitemaker. In deze volledig herziene uitgave leest u alles over vitamines, mineralen en voedingssupplementen. Van de bestseller zijn inmiddels meer dan 80.000 exemplaren verkocht. Steeds meer mensen raken overtuigd van het belang van de voeding voor een goede conditie en gezondheid. Veel fruit en verse groenten zijn onontbeerlijk. Niet te veel eten, is een ander advies dat zonder terughoudendheid gegeven kan worden. Net als vaker vis en minder vlees. Kortom: goede eetgewoonten vormen de basis voor een goede gezondheid. Door goed te eten zit u bovendien lekkerder in uw vel. 'Een gezonde geest in een gezond lichaam', is een oud gezegde dat nog altijd actuele waarde bezit.

Maar horen hier voedingssupplementen bij? Ofwel: vitamines en mineralen in pilvorm? Ja zeker, deze horen er tegenwoordig ook bij! Hierover kunt u alles lezen in Het Gouden Boekje voor de Gezondheid. Het is een simpele wegwijzer voor iedereen die alles wil weten over de zin en onzin van voedingssupplementen.

Voor meer informatie: www.gezondeboeken.nl

Intensieve, zichtbare huidverjonging

DPL® LICHTTHERAPIE IN COMBINATIE MET DE NIEUWE DPL® THERAPY ENRICHE- PEPTIDENPRODUCTEN ZORGT VOOR SPRAAKMAKEND JEUGDHERSTEL VAN DE HUID!

Het DPL® Therapie Systeem is een 100% natuurlijke methode om de huid jeugdiger, gaver, steviger, elastischer en vitaler te maken door middel van zuiver rood licht in combinatie met infrarood LED- licht. Gecombineerd met de nieuwe, speciaal voor de DPL® Lichttherapie ontwikkelde DPL® Therapy ENRICHE Peptiden- producten, worden de intensief huidverbeterende en anti-aging eigenschappen van het DPL® Therapie Systeem op een spraakmakende wijze versterkt, voor een krachtige, zichtbare huidverjonging!

De combinatie van zuiver rood licht en infrarood LED- licht van het DPL® Therapie Systeem werkt positief op de huid in, volgens de zogeheten ‘fotoabsorptie’ en ‘fotoverjonging’- therapie. Beide lichtsoorten maken op een 100% veilige wijze gebruik van de natuurlijke processen in de huid. Ze stimuleren deze lichaamseigen processen, om de huid aan te zetten zichzelf optimaal te regenereren en daarmee jeugdig te verkrijgen én langdurig te behouden. Met de ontwikkeling van de 3 geavanceerde DPL® Therapy ENRICHE Peptiden- producten ontstaat een unieke kuurbehandeling voor het op een nog intensievere wijze verkrijgen van een gave, jeugdige en gladde huid, zonder dat de plastisch chirurg eraan te pas komt!

Voor aanvullende informatie voor Nederland en België kan men kijken op de website: www.dpltherapy.nl

body LIFE 5I2010 I

Edities