Column John van Heel

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr4 2010

branche actueel I seecret

I body LIFE 4I2010

Age is no longer a secret!

Seecret® - het nieuwe anti-huidverouderingsconcept van Hapro met een bijzonder werkzame hoofdrol voor collageen – is niet langer geheim. Met een duidelijk concept dat in velerlei bedrijfsomgevingen succesvol kan worden ingezet, geeft de fabrikant een nieuwe en concretere wending aan de toepassing van collageen en vitamine D-aanmaak zonder pigmentatie.

Gedifferentieerde marktbenadering

Net als andere fabrikanten heeft ook Hapro kansen gezien in collageen, maar nog meer dan andere aanbieders heeft zij ook echt gekeken naar het werkelijke potentieel dat er voor de markt is. Van de Linde: “Met Seecret® bieden we niet als eerste een collageentherapie. Echter, met trots presenteren we wel de eerste gedifferentieerde marktbenadering in een uniek productconcept!” De apparatuur en het gehele concept heeft een frisoranje unisex-design, waardoor ook mannen zich aangesproken zullen voelen. Evenzo exclusief aan Seecret® is de combinatie van vitamine D-lampen, collageenlampen en de speciale collageen-accentlampen, een aparte ‘man/vrouw specificatiekeus’ en een weldadige Welltherm feature die het apparaat comfortabel voorverwarmt.

Resultaatgerichte,

milde therapie

“Ontevredenheid over het eigen lijf en de huid stijgt naarmate we ouder worden. Wanneer iemand de veertig is gepasseerd, wil hij/zij wel een jeugdige frisheid en schoonheid behouden. Echter, niet tegen elke letterlijke, noch figuurlijke prijs. Iedereen wil vooral gezond mooi zijn”, weet Hapro. Aan de wens om een jong uiterlijk te hebben dat bovenal authentiek is, voldoet Seecret® dan ook precies! Het rode licht van de Seecret® lampen stimuleert de lichaamseigen mechanismen om collageen en elastine te produceren – net zoals het continue en natuurlijke proces in een jonge huid. Juist door dit lichaamseigen proces, is het Seecret® effect niet direct zichtbaar, maar geleidelijk (eerste zichtbare resultaten na 4 weken). Net als bij andere huidverbeterende behandelingen, worden optimale resultaten bereikt wanneer het product in kuurverband (10-12 weken) wordt aangeboden. Klanten investeren dus in het langetermijndoel en daarmee in echte resultaten.

Geen bruining,

wél vitamine D

Met deze lichttherapie van Seecret® bereikt men echter nog meer: Seecret® stimuleert positief de vitamine D-productie in het lichaam. Het unieke vitamine D-systeem heeft speciaal ontwikkelde ‘vita D+ lampen’ in het apparaat. Seecret® bevordert hiermee de lichaamseigen verzorging door zuivere aanmaak van vitamine D. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat vitamine D het afweersysteem verbetert, de algemene gezondheid bevordert en beschermt tegen invloeden van buitenaf (zoals infecties).

Collageen voor

man en vrouw

Mooi zijn en er jong uitzien is niet enkel (meer) voor vrouwen belangrijk. “Antihuidveroudering is ook voor mannen een steeds interessanter thema. De prachtige productlijn Seecret®-apparaten spreekt zowel mannen als vrouwen aan. Dat is precies het doel van de fabrikant, waarmee de marktmogelijkheden voor deze lichttherapie op heel andere wijze worden benut. De lampen in de Seecret®-apparatuur kunnen via een specificatieknop worden afgesteld op de mannenhuid (andere huid-structuur, meer focus bij baardzone) of vrouwenhuid (meer focus bij decolleté). Speciale accentlampen stimuleren in iedere modus extra collageenaanmaak bij het gezicht en de handen, plekken waar de huidverstevigende proteïne erg gewenst is.

Omringd met wellness

Seecret® geeft een actief en aantrekkelijk gevoel en is omringd met een wellnessgevoel. “Het rode collageenlicht is een temperatuurneutraal licht, men ervaart geen warmte zoals bij een UV-lamp. De cliënt verwacht en waardeert echter de weldadige warmte van een lichtbehandeling. Om dit te realiseren zorgt de feature Welltherm in de aanloop naar en tijdens de behandeling voor een comfortabel warme luchtstroom die een aangenaam gevoel geeft”, laat de fabrikant zien. Hapro zet het veelbelovende concept direct sterk in de markt met maar liefst drie horizontale apparaten en één verticaal apparaat die de verschillende doelgroepen zullen aanspreken. Ondersteund door de wetenschap-

pelijke resultaten, goede marketing-ondersteuning en gerichte trainingen, stevent Seecret® af op een groot succes.

Het is duidelijk: Age is no longer a secret. Dankzij deze innovatieve marktbenadering en hoogwaardige technologieën, zal nu ook de fitnessbranche op een zeer resultaatgerichte wijze aan de slag kunnen met collageen en vitamine D. Op naar jeugdige schoonheid met een gezond en vitaal gevoel!

www.seecret.com

www.hapro.nl

Hapro verrast met subliem collageen & vitamine D-concept: Seecret ®

Veel fabrikanten hebben een product en een trend gezien als het gaat om toepassingen van collageen. Hapro heeft een wereldmarkt ontdekt. De veeleisende consument mag zich voorbereiden op een product dat een volkomen nieuwe ontwikkeling heeft doorgemaakt. “Seecret® gaat op totaal nieuwe wijze en verbluffend hoog niveau de strijd aan met huidveroudering”, is het duidelijke statement van Hapro’s directeur Dick van de Linde. De fabrikant verklapt aan bodyLIFE de details van het schoonheidsgeheim Seecret®.

Dermatoloog Pavel bevestigt huidverjongende

werking van Seecret®

Prof. Dr. med Stan Pavel is dermatoloog en verbonden aan de universiteit van Leiden en Praag. De vooraanstaand arts won verschillende prijzen, waaronder de Bill Reeds prijs van de American Academy of Dermatology. Hapro betrok Pavel bij de ontwikkeling van het nieuwe Seecret® concept. “Het bindweefsel van onze huid bestaat voor een groot deel uit collageen en elastine, welke zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Speciale cellen (fibroblasten) produceren deze eiwitten constant en houden de huid daardoor stevig, elastisch en fris”, legt Pavel uit. Wanneer deze lichaamseigen processen in de huid vanaf circa het 25ste levensjaar trager werken, neemt de aanmaak van collageen af en ontstaan er rimpels. Pavel: “De huid verliest daarmee stevigheid.” Recente wetenschappelijke studies over de hele wereld tonen de positieve werking van het rode licht op de celactiviteiten. De resultaten bevestigen de toename van collageen en elastine en daarmee de huidverjongende werking.” Pavel bevestigt de huidverjongende werking van de Seecret® apparatuur van Hapro. Hij erkent bovendien de belangrijke rol van vitamine D-aanmaak door de combinatie van speciale Vita D+ lampen. “Het is wetenschappelijk bewezen: vitamine D verbetert het afweersysteem, bevordert de algemene gezondheid en beschermt tegen invloeden van buitenaf (zoals infecties)”, weet de dermatoloog.

body LIFE 4I2010 I

Edities