FIBO het trefpunt voor de internationale fitnessbranche

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr3 2010

beurs I FIBO 2010

I body LIFE 3I2010

Innovatie – marktoverzicht – contacten

Dit is in het kort waar de FIBO voor staat. De komende FIBO vindt van 22 t/m 25 april plaats in Essen. Dit jaar een bijzondere FIBO, want de beurs viert haar 25 jarige bestaan. In die 25 jaar is de FIBO uitgegroeid tot het jaarlijkse trefpunt van de branche in Europa en biedt een omvangrijk overzicht aan producten en dienstverlening rondom het thema fitness, wellness en gezondheid. Elk jaar wordt de FIBO groter. Ook dit jaar is het aantal exposanten weer gestegen. Op in totaal 74.000 m2 in 12 hallen vinden de bezoekers een grote verscheidenheid aan producten en dienstverlening. Meer dan 530 exposanten tonen en demonstreren hun nieuwste producten op het gebied van trainingsapparatuur, inrichting, als ook wellness & beauty. Dit jaar staat het thema gezondheid en preventie op de voorgrond. De FIBO maakt het vakbezoekers die geïnteresseerd zijn in gezondheidsproducten en dienstverleningen dit jaar nog gemakkelijker om exposanten op dit gebied te vinden. Het communicatieconcept FIBOmed richt zich volledig op fysiotherapeuten, orthopeden en sportartsen. Uiteraard ontbreekt op de FIBO de uitreiking van de FIBO Innovation Award niet. Op vrijdag 23 april zullen de innovatie awards in de categorieën trainingsapparatuur, gezondheidsbevordering en trainingsconcepten uitgereikt worden door ex-wereldkampioen boksen Regina Halmich. Tenslotte vindt er op vrijdagavond 23 april een grandioos feest plaats ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van de FIBO. Tickets hiervoor zijn te bestellen via de FIBO website: www.fibo.de. Op deze site vindt u verder alle noodzakelijke informatie over de beurs.

Panatta Sport

Panatta Sport zal in Essen vertegenwoordigd zijn met diverse lijnen kracht- en cardioapparatuur. Het Italiaanse fitnessmerk Panatta Sport werkt continu aan technologische vooruitgang. Nieuw is de Race Walker. Een loopband met mechanische weerstand en stabiliteit. De Race Walker is compact en heeft een modern design. Deze loopband maakt het mogelijk om de natuurlijke bewegingen van het lopen op een vloeiende en veilige manier te evenaren. De Race Walker is bovendien opklapbaar en gemakkelijk verplaatsbaar en is hierdoor tevens ideaal voor groepslessen!

Pininfarina, een legendarische naam met een onmiskenbare stijl in de wereld van de sportwagens, is nu ook een bekende naam aan het worden in de fitnesswereld. De Pininfarina is een nieuw design in cardio en fitnessapparatuur, waarin de perfecte stijl, technologie, elegantie en functionaliteit tijdloos met elkaar verweven zijn.

Tijdens de FIBO dagen zullen er kortingen worden gegeven op onze Panatta apparatuur die kunnen oplopen tot 40% en bij directe boeking van onze fitness– en cardioapparatuur op de FIBO, maakt u kans op een Fiat500 !!! Op onze stand kunt u tevens kennis maken met het nieuwe team van Panatta Sport Nederland en Duitsland.

Samen met de fabrikant Panatta Sport, bestaat onder de noemer Panatta Finance de mogelijkheid om fitnessapparatuur te huren voor een bepaald bedrag per maand. De looptijden, inclusief onderhoud, variëren van 3 t/m 5 jaar. Op onze stand kunnen geïnteresseerden een goed beeld krijgen over de financieringmogelijkheden.

Panatta Sport, stand A22, Hal 3, info@trsport.nl

Greinwalder & Partner

Al meer dan 800 fitnesscentra brengen zich via de campagnes en

concepten van Greinwalder & Partner op strategische wijze onder de aandacht. Creatieve promotie, individueel advies, trainingen, succesvolle concepten, netwerken, dat is de Marketing Service.

FIBO aanbieding voor Fitheidsonderzoek

Maak dit voorjaar kennis met de Marketing Service via de bewezen succesvolle campagne Hoe fit is Nederland/België, met gemiddeld 107 deelnemers de perfecte campagne voor fitnessclubs die hun goede werk in de praktijk kunnen bewijzen. Boek tijdens de FIBO het Fitheidsonderzoek voor een speciale prijs als project van 3 maanden.

Gratis testmaand Slim Belly

Meer dan 650 fitnesscentra hebben Slim Belly succesvol geïntroduceerd. Zij profiteren van gemiddeld 179 deelnemers, en ruim 14.000 euro directe omzet in slechts 6 weken. En de deelnemers zijn enthousiast, ze verliezen gemiddeld 8,8 cm buikomvang. Word ABC-One partner tijdens de FIBO en profiteer van de gratis testmaand.

Slim Back&Legs: de revolutionaire opvolger

Slim Back & Legs is de tweede revolutionaire ontwikkeling voor de probleemzone billen en bovenbenen. Naast reductie van de omvang is een duidelijke verbetering van de huid merkbaar. Maak op de FIBO kennis met deze echte cellulitiskiller.

Slim (two) eiwit sportdieet

Om Slim Belly en Slim Back&Legs® deelnemers nog meer resultaat te bieden wordt op de FIBO Slim (two) gelanceerd. De nieuwe maaltijdvervanger van Greinwalder & Partner in drie heerlijke smaken spreekt een andere doelgroep aan dan de klassieke eiwitproducten. Uw voordeel: extra omzet!

Partytime!

Kom eens bij ons langs, het is onze zaak er met alle middelen voor te zorgen dat u betere zaken doet! U bent ook van harte welkom op de standparty op vrijdag 23 april vanaf 17 uur. Ontmoet Hilde Gerg, deze Olympische skikampioene is moeder van twee kinderen en met Slim Belly al 11 cm kwijtgeraakt.

Greinwalder & Partner hal 2, stand B14

www.greinwalder.com

body LIFE 3I2010 I

Edities