Lezersonderzoek

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2010

InNOVATIONS I advertorial

I body LIFE 2I2010

BELOVEN IS ZILVER, BEWIJZEN IS GOUD

ybex is een Amerikaanse producent van hoogwaardige fitness-apparatuur voor zowel de commerciële- als de consumentenmarkt. Opgericht in 1954 en gestart in de medische sector, is Cybex nu een van de grootste producenten ter wereld.

Het assortiment bestaat uit een compleet aanbod van krachttraining- en cardiotrainingapparatuur, zoals de ARC trainer, de Eagle Line en de Bravo functional trainer. Apparatuur die voorziet in de meeste effectieve en veilige trainingen voor elke Cybexgebruiker, of het nu een professioneel atleet is of een beginner. Het fundament van wetenschappelijk onderzoek naar de beste manier van bewegen voor de mens en de doorvertaling in de producten is hun grote kracht. Cybex staat voor veilig en effectief trainen op basis van research.

Gebruiker centraal

De klant van het fitnesscentrum staat centraal in alles wat Cybex doet. Technologie, functie, prestatie en resultaat zijn de basisprincipes die worden toegepast om aan de behoeften van fitnessfans en profsporters over de hele wereld te voldoen. De functie van het apparaat gaat altijd voor het ‘plaatje’. Daarmee is niet gezegd dat het design ondergewaardeerd wordt, in tegendeel. Maar het presteren van de klant op een veilige en effectieve manier is het belangrijkste.

Onderscheidend

In een markt die te maken heeft met commodities, betrouwbare producten, leden aantrekken en leden verliezen maakt Cybex het technologisch onderscheid middels zijn filosofie en zijn producten.

Onderscheidend is hoe ze hun producten ontwerpen, hoe ze worden gefabriceerd en de wetenschap waar alles op gebaseerd is. Dit met als doel de beste apparaten te fabriceren en de gezondheid en het welzijn van miljoenen mensen in de wereld te verbeteren.

Klant centraal

Met een totaalpakket aan apparatuur, opleiding, onderzoek, inrichting (3D floorplan) en marketingmateriaal richt Cybex zich op de clubeigenaar die de gezondheid van zijn klanten op de eerste plaats stelt.

Cybex in de Benelux

Cybex is een van de grootste producenten ter wereld en behoort zelfs tot de top 5. In de Benelux is dat (nog) niet het geval en daarom is Cybex een samenwerking aangegaan met MoveToLive. Gezamenlijk zullen zij zorgdragen voor het gedachtegoed en de commerciële belangen van Cybex in de Benelux.

Voor meer informatie kunt de website van Cybex bezoeken www.cybexintl.com of kunt u contact opnemen met MoveToLive +31 (073) 594 70 20 of via mail info@movetolive.nl.

CYBEX belooft prestaties en bewijst het met research.

In een tijd waarin alles kan worden opgezocht is een belofte niets waard als het niet bewezen kan worden. Transparantie is waar het om draait. Zo heeft iedereen het over veilig en effectief trainen. Maar wanneer train je veilig en wat is de meest effectieve training? Belofte en bewijs zijn twee verschillende zaken, behalve bij Cybex. Een her-introductie van dit wereldmerk op het gebied van fitnessapparatuur.

Edities