Effectiviteit Beweegprogramma’s onderzocht

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2010

health&wellness I complete work-out

I body LIFE 2I2010

Nieuw! Luxura V7 met trilplaat

Zonnen met een complete work-out

uxura V7 van top tot teen Binnen in de verticale zonnecabine is er veel ruimte waardoor de staande zonnesessie veel bewegingsvrijheid geeft. Een bijzondere ervaring voor uw klanten, waarbij 48 bruiningslampen rondom een gelijkmatige bruining geven. Uit een grote kleurkeuze (Deep Yellow, Eternal Blue, Mellow Lime, Pearl White of de Glamour Edition), selecteert u de perfecte match met de stijl van uw bedrijf. Het zonnige decoratielicht vestigt extra aandacht op het mooie apparaat als ze staat te stralen in de ruimte.

vibra plate - trillende actie Niet iedere zonaanbidder is altijd op zoek naar rust en ontspanning tijdens de zonnesessie. Voor de actievere klant biedt vibra plate de ultieme oplossing: een training en een prachtige bruining! Het is een speciale trilplaat die in de vloer van de V7 gemonteerd kan worden. Tijdens de staande zonnesessie trilt de vloer, waardoor de actieve zonnesessie een heel nieuwe beleving krijgt!

Ontspannen getraind, sportief gebruind vibra plate is echter meer dan alleen een bijzondere beleving tijdens het zonnen. De speciale trillingen activeren de spieren, waardoor tijdens het zonnen een ware work-out ontstaat. De combinatie van het trillende vloersysteem en de staande zonnebank staat garant voor een ontspannen training met een sportief bruin resultaat!

Meer informatie:

Hapro International

www.hapro.com

Snel, hygiënisch en comfortabel staand zonnen is al gegarandeerd met de Luxura V7 , maar de nieuwe optionele trilplaat geeft nog een extra dimensie. Een speciale vloer met geïntegreerde trilplaat wordt in de staande cabine geplaatst voor een unieke work-out zonnesessie met een sportief bruiningsresultaat!

Edities