De nieuwe tuningpakketten van Greinwalder & Partner

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr2 2015

Maak kennis met Greinwalder & Partner tijdens de FIBO

Zowel de doorgewinterde als de beginnende ondernemer en clubmanager vindt op de FIBO waardevolle informatie over alle tuningpakketten. U bent hartelijk welkom op de stand van Greinwalder & Partner in hal 8/D40. Maak een afspraak via info@greinwalder.com of tel. 06 – 282 46 319 (NL) of

0473-803 563 (BE).

Haal nog meer power uit uw centrum!

Een fitnessonderneming is een beetje als een auto – in het begin werkt hij perfect maar na verloop van tijd komen de rammeltjes en de kleine onvolkomenheden.

Alles werkt, hij trekt lekker snel op, hij is stil, je zit comfortabel en je komt lekker snel aan bij je bestemming. Na een tijdje komt er wat steenslag op de lak, begint de motor minder geruisloos te lopen, zijn je banden wat gesleten waardoor je minder grip ervaart en bovendien er is weer een nieuw model uitgekomen met nog modernere techniek en meer PK’s en je krijgt langzaam het gevoel dat alle anderen sneller zijn. Een nieuwe auto kopen is misschien wel een tijdelijke oplossing, maar ligt toch ook weer niet voor de hand…

Onderhoudsbeurt

Wat doe je dan wel? Je brengt je auto voor een onderhoudsbeurt. Alle functies worden nagelopen, alle rammeltjes verwijderd, de steenslag wordt bijgewerkt, er gaat nieuwe olie in de motor en hoera, de auto loopt weer als nieuw. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de prestaties van uw auto misschien wel een beetje tegenvallen. Dat hij eigenlijk niet zo hard gaat als u verwacht en gewild had. In dat geval brengt u uw auto naar een tuningbedrijf. Met – vaak eenvoudige – aanpassingen zorgen zij ervoor dat de prestaties van uw auto omhoog gaan naar het niveau dat u wilt en haalbaar is.

Aantrekkingskracht

Terug naar uw onderneming. Ook deze heeft af en toe onderhoud nodig en misschien loopt uw onderneming ook wel niet zo hard als u zou willen. Wilt u eindelijk weer het rendement halen dat mogelijk is, dan moet u misschien eens naar een specialist voor onderhoud en fine-tuning van uw strategieën en processen.

Greinwalder & Partner is zo’n specialist. Hier kunt u terecht voor speciale tuningpakketten. Voor alle onderdelen van uw bedrijf. Is de aantrekkingskracht van uw fitnessclub niet meer zoals deze vroeger was? Stappen uw leden over naar de concurrent of staat u financieel op de vluchtstrook? De specialisten van Greinwalder & Partner halen het lek boven en helpen u het rendement te verbeteren. Dergelijke uitdagingen zijn het dagelijks werk van de consultants. Profiteer van deze ervaring!

Bodykits

U kunt kiezen voor hele subtiele aanpassingen tot complete bodykits, de mogelijkheden van clubtuning zijn onbeperkt. Tijdens een traject van drie maanden halen we samen uit uw centrum duidelijk meer power.

Bij elk pakket gaat het om een traject van 3 maanden waarin u intensief begeleid wordt door de ervaren specialisten van de wereld marktleider op het gebied van marketing en consulting voor de fitnessbranche. U ontvangt een projectdag met analyse van de bestaande situatie, definitie van de maatregelen en de opstelling van een plan van aanpak. Een tweede projectdag staat in het kader van uitwerking, implementatie, teammeeting en coaching.

Klaar voor de start

Kies uit 6 thema’s het pakket met het grootste potentieel voor uw centrum:

• Meer cash in je kassa Tuning van je cijfers voor een turbo op je rendement

• Verkoop vanaf de pole position Maak van je sales een echte eyecatcher

• Op naar een hete zomer Maak van komkommertijd de verleden tijd

• Pimp je club Rebranding voor een sterk merk en duidelijke positionering

• Bodytuning voor afslankfreaks Word HET aanlooppunt voor figuur en afslanken

• Wees niet bang voor low budget Laat je motor eeeh… club… brullen als een leeuw!

Herkent u zich niet direct in een van de beschreven thema’s, geen probleem. Leg dan uw specifieke situatie voor in een oriënterend gesprek met een van de consultants.

Meer informatie op www.greinwalder.com

De nieuwe tuningpakketten van Greinwalder & Partner

Het team van Greinwalder & Partner, v.l.n.r.

- Joop de Boers – Strategie-Consultant en Master-Coach Finyo stofwisselingskuur

- René Wantzing – Consultant en Specialist Analyse, Management & Organisatie

- Ingrid Jonkers – Consultant en Specialist Airpressure Bodyforming

- Arjan van Dorp – Senior Consultant en Specialist Strategie

- Jan Desmit – Senior Consultant en Specialist Sales

Edities