Hapro International kijkt terug op een succesvolle beurs

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr3 2015
Hapro International kijkt terug op een succesvolle beurs

Hapro International, fabrikant van Luxura zonnebanken, kijkt terug op vier zeer succesvolle beursdagen in Keulen, waar zij haar laatste ontwikkelingen en concepten op het gebied van bruining presenteerde aan distributeurs, zonnestudio’s en nieuwe contacten.

“Deze beurs was voor ons wederom een groot succes”, zegt Dick van de Linde, algemeen directeur van Hapro International. “In navolging van de succesvolle eerste editie van SUNbiz vorig jaar, waarbij alle grote spelers uit de Europese bruiningsindustrie aanwezig waren, was de keuze snel gemaakt om ook dit jaar deel te nemen en onze marktpositie middels een sterke presentatie te bekrachtigen.”

De nieuwste innovaties en concepten werden gepresenteerd in de sfeer van een Luxura loungeclub, waar twee nieuwe verticale zonnebanken, de Luxura V6 en V8, volop in de spotlights stonden. Ook was er veel aandacht voor het innovatieve geïntegreerde Bluetooth systeem waarmee de consument gemakkelijk eigen muziek via zijn of haar smartphone kan streamen tijdens het zonnen. Met deze nieuwe feature, die erg positief werd ontvangen, speelt Hapro sterk in op de wens van zonnestudio’s én hun bezoekers.

Sterke band

Ongeveer 90% van de internationale partners is op de uitnodiging van Hapro ingegaan en heeft de stand bezocht, wat de sterke band tussen Hapro en haar handelspartners benadrukt. Daarnaast zijn er veel nieuwe contacten in de Duitse markt gelegd. “Velen verbaasden zich over hoe ver Luxura staat als merk, wat natuurlijk een groot compliment is. We zijn in ieder geval erg blij met de interesse en het grote aantal positieve reacties die we gekregen hebben”, aldus Dick van de Linde.

Hoogste eisen

Hapro International is opgericht in 1982 en gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. Hapro legt zich toe op de productie van professionele en particuliere zonnebanken, huidverbeteringsproducten en autodakkoffers. Dankzij de kennis, loyaliteit en ruime ervaring van alle medewerkers binnen de onderneming worden de producten volgens de hoogste eisen op het gebied van technologie en design vervaardigd. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is Hapro uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt.

Hapro International is 100% dochter van de VDL Groep. De VDL Groep is een internationale, industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en overige eindproducten. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van de VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is de VDL Groep uitgegroeid tot een onderneming met 85 bedrijven, verspreid over 19 landen en met ruim 10.000 medewerkers.

www.hapro.com

Edities