Easy2Begin start met pilot camerabeveiliging bij SportCity Haarlem

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr3 2015
Easy2Begin start met pilot camerabeveiliging bij SportCity Haarlem

Easy2Begin is opgericht in 2010 door Rob Bosman en Erica Goetzee. Rob is bekend met de sportwereld: na een aantal jaren succesvol te hebben gedraaid met zijn eigen fitnesscentra, werd hij benaderd door Life Fitness, waar hij uiteindelijk 7 jaar heeft gewerkt en medeverantwoordelijk was voor het in de markt zetten en onderhouden van het Life Center (managementregistratiesoftware). Rob had altijd al interesse in nieuwe mogelijkheden en toepassingen en mede hierdoor is zijn belangstelling voor IT aangewakkerd. Hij is bij FitLinxx gaan werken en zijn functie bracht met zich mee dat hij op 5 continenten, in meer dan 20 verschillende landen fitnesscentra heeft geautomatiseerd. De omstandigheden waren niet overal even ideaal, maar zijn motto is: problemen zijn er om op te lossen. De laatste 3 jaar bij FitLinxx heeft hij lange periodes in de VS gewerkt als Global Senior Systems Analyst op de ontwikkelingsafdeling, waar hij de softwaretoepassingen vereenvoudigde en verbeterde.

In 2010 nam hij het besluit om weg te gaan bij FitLinxx en samen met Erica Goetzee een IT-bedrijf op te richten. Een bedrijf dat een compleet pakket aan internetgerelateerde diensten levert. Deze stap is succesvol gebleken: kennelijk heeft de markt behoefte aan een partij die een totaalpakket kan leveren, persoonlijke service biedt en waarbij men niet in een callcenter belandt. Deze maand bestaat Easy2Begin alweer 5 jaar en heeft klanten in diverse sectoren van het MKB.

Easy2Begin levert, behalve online-camerabeveiliging, de volgende diensten:

• VoIP telefonie, een online telefooncentrale. Doorschakelen, voicemail, wachtrijen: Alles is mogelijk. Bellen via VoIP levert een besparing op t.o.v. de traditionele aanbieders.

• Mobiele telefonie

• Internet (kabel, ADSL, glasvezel)

• WiFi netwerken aanleggen en onderhouden

• Oplossen van problemen op IT-gebied.

Ook werkt Easy2Begin voor Matrix Fitness, waar zij wordt ingeschakeld bij de installatie van Asset Management op de 7Xi toestellen. En meer dan 40 fitnessclubs in binnen- en buitenland maken gebruik van support en service van Easy2Begin voor hun FitLinxx-systeem.

info@easy2begin.nl 010-76.00 .136

SportCity heeft gekozen voor de cloud-based versie waarbij de beelden opgeslagen worden in de cloud en online te zien zijn in HD kwaliteit d.m.v. een inlogpagina via het internet op computer of smartphone. Alle beelden worden opgeslagen in een professioneel Nederlands datacenter. Er worden camera’s van Panasonic gebruikt.

Edities