Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr4 2015

ZOMER SPOED opleiding

Fit!vak Fitnesstrainer-A én

Fit!vak Fitnesstrainer-B bij Opleidingen 2000

Zijn de zomermaanden rustigere tijden? Dan is het extra interessant nu in te schrijven voor de zomer spoedopleiding Fit!vak Fitnesstrainer-A of Fit!vak Fitnesstrainer-B in Nieuwegein. Deze opleiding bevat lesdagen verdeeld over een aantal weken. Na de zomervakantie doet de cursist theorie- en praktijkexamen, zodat men nog voor het nieuwe seizoen beschikt over het Fit!vak diploma op FITNED niveau 3 of 4. Na de ZOMER SPOED opleiding Fit!vak Fitnesstrainer-A kan de cursist direct starten met de Fit!vak Fitnesstrainer B opleiding FITNED niveau 4. Een unieke kans dus!

www.opleidingen2000.nl - info@opleidingen2000.nl

Beleef V-GYM zelf, kom naar een

Try Out Event!

Donderdag 11 juni 2015 organiseert V-GYM het eerste Try Out Event in Noord Nederland, hiervoor reizen we af naar Hèt Sportcentrum in Oldeberkoop Friesland! Er zal ook nog een Try Out Event komen in de het westen van Nederland (Barendrecht).

Wil je zelf ervaren hoe de V-GYM lessen zijn, virtueel of met begeleiding? Kom dan naar het eerste Try Out Event. 

Op deze dag krijg je te zien hoe het systeem werkt, wat de mogelijkheden zijn en kan je zelf meedoen aan de V-GYM programma's. Er zijn begeleiden V-GYM programma's en puur virtuele V-GYM programma's. Gedurende de hele dag is het mogelijk om al je vragen over V-GYM te stellen.

Aanmelden voor het Try Out Event kan door een mail te sturen naar:

info@v-gym.nl

Fitness First Duitsland sluit deal met Virtuagym

Virtuagym, toonaangevende leverancier van software voor sportscholen en personal trainers, heeft een deal gesloten met Fitness First Duitsland en betreedt hiermee actief de Duitse markt. De alles-in-één oplossing van Virtuagym zal worden geïmplementeerd voor het gloednieuwe concept ReLevel.

Fitness First zal de software niet implementeren in hun huidige clubs. De samenwerking met Virtuagym is gericht op hun tweede merk, ReLevel, wat een compleet nieuw en gespecialiseerd concept in Duitsland is. “Na een uitgebreid selectieproces kwam Virtuagym als beste uit de bus, met name op het gebied van gebruikerservaring. In een tijd dat consumenten gewend zijn aan hoogwaardige software, was voor ons de samenwerking met Virtuagym een logische stap, daar zij zich hebben bewezen op zowel de consumentenmarkt én de professionele markt,” zegt Christophe Collinet, Chief Strategy Officer bij Fitness First.

Voor Virtuagym, dat de afgelopen jaren al sterk gegroeid is, zal 2015 een jaar zijn van internationale expansie. Virtuagym ondersteunt al ruim 1300 ondernemingen in meer dan 20 landen wereldwijd, inclusief enkele clubs in Duitsland. Duitsland is de op één na grootste fitnessmarkt in Europa, en biedt als zodanig geweldige mogelijkheden voor Virtuagym. “De deal die we met Fitness First Duitsland hebben gesloten is weer een geweldige bevestiging dat ons product een drijvende kracht is op de markt, onafhankelijk van locatie. We verwachten dat deze deal onze aanwezigheid in de Duitse markt aanzienlijk zal vergroten,” zegt Hugo Braam, directeur van Virtuagym.

www.virtuagym.com

Edities