Better Belly biedt stofwisselingskuur aan onder eigen label

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr6 2015
In drie weken een droomfiguur

Better Belly is inmiddels al jaren een bekende methode binnen de fitnessbranche als verantwoorde afslanktraining door middel van een infrarood tailleband. Talloze sportscholen en fitnesscentra in het hele land werken met deze succesvolle methode. Initiatiefnemer Peter Boog is al meer dan twintig jaar actief in de fitnesswereld en altijd op zoek naar innovatieve concepten. Nu brengt hij in eigen beheer de 21 dagen Stofwisselingskuur op de markt. In drie weken een droomfiguur… Hoe werkt dat?

Tekst Pien Koome

De 21 dagen Stofwisselingskuur is een afslankmethode op basis van homeopathische druppels en supplementen. Binnen afzienbare tijd verantwoord en betaalbaar afvallen, een actieve stofwisseling en een verhoogde vitaliteit. Het lijkt een droomscenario, maar dankzij Peter Boog van Better Belly kan iedereen nu zelf ontdekken dat blijvend gewichtsverlies in korte tijd mogelijk is zonder nare bijwerkingen. De bevlogen sportman uit Bussum vertelt waarom hij zoveel vertrouwen heeft in deze kuur.

Homeopathische basis

“Afvallen is niet makkelijk en gaat niet vanzelf. Het vereist motivatie en doorzettingsvermogen”, stelt Peter Boog. “Ook ben je eigenlijk nooit klaar: na het volgen van een dieet is het belangrijk om je voedingspatroon blijvend te veranderen en voldoende te bewegen. Anders ligt het jojo-effect op de loer: na versneld gewichtsverlies komen de kilo’s er in korte tijd weer bij en eindig je vaak zelfs zwaarder dan voordat je met een dieet begon.

De 21 dagen Stofwisselingskuur is gebaseerd op homeopathische uitgangspunten. Belangrijk onderdeel is het HCG hormoon (Humane Chorion Gonadotropine), dat onder andere tijdens de zwangerschap zorgt voor de omzetting van vetreserves. Vroeger werd dit hormoon gewonnen uit urine van zwangere vrouwen en werd het geïnjecteerd. Verre van ideaal natuurlijk. Nu is HCG-lean op een natuurlijke manier voorhanden, waardoor de vetreserves op verantwoorde manier worden aangesproken. Door de homeopathische druppels kan het lichaam ontgiften en reinigen. Vervolgens zorgen voedingssupplementen voor hoge vitaliteit en meer energie, zonder hongergevoel. De resultaten zijn verbluffend.”

Kuur met vier fasen

De 21 dagen Stofwisselingskuur bestaat uit vier fasen: twee dagen voorbereiden, 21 dagen dieetfase, 21 dagen stabiliseringsfase en 6 maanden testfase. Boog legt uit: “Wij werken samen met een bedrijf dat al meer dan zeventig jaar ervaring heeft op het gebied van supplementen. Ook wordt een uitgebreide en duidelijke handleiding verstrekt. Hoe exacter deze wordt opgevolgd, hoe groter het succes. Na het beëindigen van de 21 dagen kuur start de stabiliseringsfase; deze fase gaat het jojo-effect tegen.”

Goede voedingsstoffen

Voor de testfase van 6 maanden is een basisverzorging met voedingsstoffen voldoende. Deze voedingsstoffen zorgen voor het verdere succes door de hoge celbescherming, een anti-verouderingseffect en een compleet aanbod met belangrijke vitaminen en mineralen. “We adviseren om deze basisverzorging minstens 6 maanden aan te houden”, licht Peter Boog toe. “Deze hoogwaardige producten geven de gezondheid en vitaliteit een enorme boost. Het lichaam wordt compleet gereinigd en ontgift, waarna de stofwisseling weer in de juiste balans komt. Dit verhoogt de fysieke vitaliteit. Anderzijds neemt hierdoor ook de mentale weerstand toe. Lichaam en geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mensen verliezen door deze kuur niet alleen de nodige kilo’s, maar voelen zich ook sterker en zitten beter in hun vel. Dit vermindert de kans op een terugval in het oude, ongezonde patroon aanzienlijk.” De kuur is uitgebalanceerd en verantwoord. “Alle crashdiëten hebben snel resultaat, want in het begin vliegen de kilo’s er af. Alleen realiseren veel mensen zich niet dat zodra ze stoppen en weer ‘gewoon’ gaan eten, ze binnen no time weer op hun oude gewicht zitten of zelfs zwaarder zijn dan voor het dieet. Het jojo-effect is bij veel afslankmethoden onontkoombaar, maar zeer ongezond.”

Korting voor fitnesscentra/sportschool

De 21 dagen Stofwisselingskuur is via online aanbieders verkrijgbaar voor meer dan tweehonderd euro. Bij Better Belly is de gehele kuur verkrijgbaar voor 130 euro. Sportscholen en fitnesscentra kunnen de kuur bestellen tegen inkoopsprijs. Deelnemers krijgen toegang tot een besloten facebookpagina om onderling ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Better Belly is aanwezig tijdens de Fitness & Wellness Top op 17 en 18 september in Houten. Op de beurs gelden interessante inkoopsprijzen. Voor informatie en/bestellen: www.betterbelly.nl of info@betterbelly.nl.

Better Belly biedt stofwisselingskuur aan onder eigen label

'Wij werken samen met een bedrijf dat al meer dan zeventig jaar ervaring heeft op het gebied van supplementen.'

• Tot 12 kilo minder lichaamsgewicht

• Zichtbare verandering van lichaamsverhoudingen

• Extreme huidverbetering

• Vermindering cellulitis

• Aanpak probleemzones

• Geen spierafbraak

• Geen ingevallen en vermoeid gezicht

• Geen jojo-effect

• Geen hongergevoel

Edities