Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr8 2015

Internationale erkenning voor het

succesvolle programma Meet me @ the Gym,

In Budapest heeft Meet me @ the Gym van Edwin van der Sar Foundation, de Hersenstichting en uitvoerder Fit!vak de Internationale Sustainability Award ontvangen, als voorbeeld van een duurzaam, effectief en wereldwijd inzetbaar project voor sport en bewegen. De exclusieve prijs werd uitgereikt tijdens het 24e Wereldcongres van TAFISA (The Association for International Sport for All) in het bijzijn van van honderden vertegenwoordigers van nationale olympische comités en breedtesportorganisaties uit de hele wereld.  Edwin van der Sar bedankte TAFISA – een soort IOC maar dan voor de breedtesport – voor deze erkenning, die hij opdraagt aan alle deelnemers van Meet me @ the Gym, voor hun inzet en enthousiasme om na hun herseninfarct of ongeval weer in het fitnesscentrum te werken aan hun mobiliteit en zelfvertrouwen. De prijs werd in ontvangst genomen door Jacqueline Kronenburg van Fit!vak, die alle aanwezigen opriep in hun eigen land te onderzoeken hoe deze de succesvolle Nederlandse methode toegepast kan worden. TAFISA zal Meet me @ the Gym in het wereldwijde netwerk promoten.

Help ‘Beating GBM’ met XCO

XCO Sports Company - producer van de groepsfitness-programma’s XCORE, BRN en XCO Outdoor- komt met een Limited Edition XCO Trainer voor het goede doel! De opbrengsten van deze zilveren XCO Trainer gaan naar ‘Beating GBM’.

Jaarlijks krijgen meer dan 1.000 mensen in Nederland te horen dat ze een hersentumor hebben. Bij de meeste van hen gaat het om het kwaadaardige glioblastoma multiforme (GBM). Hun levensverwachting is gemiddeld 1-2 jaar. Heftige getallen!

Reden voor XCO Sports Company om de opbrengsten van de Limited Edition Trainer te doneren aan ‘Beating GBM’, een stichting die patiënten financieel ondersteunt om de erg dure behandelingen met een experimenteel vaccin te kunnen betalen.

Help jij mee? De verkoop van de Limited Edition XCO Trainer start op 28-november tijdens het XCORE & BRN Event. Daarna is hij ook verkrijgbaar op www.xco.nl (zolang de voorraad strekt). ‘Beating GBM’ direct Sponsoren?

Kijk op www.beating-gbm.org voor meer informatie.

Edities