Nieuws

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2015

Opleidingen 2000 integreert Cariphy

software in PT opleidingen

Opleidingen 2000, de grootste particuliere praktijkopleider in bewegen, voeding, leefstijl en gezondheid, en Cariphy, software specialist voor health en fitness professionals, gaan samenwerken. Opleidingen 2000 integreert de software van Cariphy nu in het opleidingsaanbod, om fitnessprofessionals in spé klaar te stomen voor een carrière in de health branche. 

Tim Schoormans, eigenaar van Opleidingen 2000: “We vinden het van belang dat cursisten al tijdens hun opleiding leren met welke middelen zij hun klanten optimaal kunnen begeleiden. Dit vergroot ook hun kansen op de arbeidsmarkt. Begeleidingssoftware is hierin een must en daarom krijgen onze cursisten toegang tot de software van Cariphy. Hierin gaan zij aan de slag met het begeleiden van hun opleidingscasus waarbij zij zowel online als face-to-face de klant begeleiden.” 

Remy Moelchand, een van de oprichters van Cariphy over de samenwerking: “Onze software is gemaakt voor en door ondernemers uit het werkveld, en sluit daarom precies aan op de praktijk. Ook de opleidingen van Opleidingen 2000 sluiten aan op de situatie op de werkvloer. Dankzij deze samenwerking versterken we elkaar en hier zijn we als Cariphy ontzettend blij mee.” 

Verander in 7 dagen het leven van je klanten

Na het succes van de Helweek 2015 wordt van 25 - 31 januari 2016 voor de tweede keer de Nationale Helweek georganiseerd. Helweek, 7 dagen die je leven veranderen, is een mental trainingsmethode bedacht door de Noorse trainer en coach Erik Bertrand Larssen. Gebaseerd op de helweek uit het leger, komt het neer op 7 dagen afzien, 7 dagen jezelf uitdagen en leren van wat je allemaal tegenkomt. Helweek is er voor de sportschool, de personal coach die wel een stap verder wil gaan met zijn huidige en vooral toekomstige klanten.

Wil jij hun trainer worden en een gemotiveerde doelgroep aan je centrum of praktijk binden?

Volg dan de eendaagse opleiding tot Helweektrainer. In één cursusdag trainen we jou om deelnemers aan de Helweek zo goed mogelijk te faciliteren. We bespreken hoe je mensen effectief begeleidt bij de voorbereiding, de week zelf en in het na traject. Daarnaast gaan we dieper in op de 7 thema’s en gouden regels van Helweek (bv Time Management, voeding, beweging, focus en modus etc..) en geven tips hoe je deze zo effectief mogelijk kunt inzetten/benutten. En uiteraard bespreken we ook hoe je door een juiste marketing zoveel mogelijk helwekers aan jouw centrum bindt. Je winst. 

Voor meer informatie en aanmelden voor de eerstvolgende cursus op zaterdag 9 januari 2016 ga naar www.helweektrainer.nl

Nieuw in Virtuagym:

Deurtoegangscontrole

Virtuagym ondersteunt naast koppelingen met tourniquetsystemen en barcodescanners nu ook volledige deurtoegangscontrole. Door hun ledenkaart te scannen via een RFID sensor kunnen je klanten je voordeur openen. Zo kunnen ze op de door jouw ingestelde uren toegang te krijgen tot jouw club. Met Virtuagym heb je vervolgens de optie om slechts bepaalde lidmaatschappen deze mogelijkheid te geven, waardoor je (bijvoorbeeld) gemakkelijk lidmaatschappen kunt aanbieden met 24-uurstoegang.

Wil je meer weten? Bel ons op +31 (0)20 716 5216 (NL) of +32 (0)22 808 6721 (BE), neem contact op via sales@virtuagym.com of vraag een gratis demo aan via de onderstaande knop.

Edities