miha bodytec®in de club: Een echt profit centre

Verschenen in BodyLIFE Benelux nr10 2015

Een echt profit centre

Family Sports in Wateringen is sinds vier jaar gevestigd in het hartje van Wateringen in het mooie Westland. In 2013 en 2014 werd de sportclub uitgeroepen tot Fitnessclub van het Jaar. September 2015 werd miha bodytec® geïntroduceerd bij Family Sports, dit bleek al snel zo’n doorslaand succes dat er inmiddels zelfs een aparte studio is gecreëerd waar de leden kunnen Bodyteccen.

miha bodytec®in de club

Family Sports is een fitnessclub die zich kenmerkt door de aandacht voor de leden. “Alle diensten hebben onze leden als uitgangspunt”, vertellen Ted Janse en Yvonne op den Brouw, eigenaars en clubmanagers van Family Sports. “Onze leden zijn geen klanten, maar maken deel uit van onze fanclub.”

Ted en Yvonne zijn beiden meer dan 20 jaar actief in de branche en hebben heel wat ontwikkelingen zien komen en gaan. “Ieder jaar zoeken wij een thema om toe te voegen aan ons aanbod binnen de club”, licht Ted toe. “Voor 2015 hadden wij onszelf de opdracht gegeven om echt de markt te verkennen en op zoek te gaan naar een nieuwe toevoeging op het figuur correctieve trainen.”

Gepersonaliseerde training

Yvonne haar aandacht was al een aantal keren getrokken door het Bodytec trainen. “Het enige wat ik er van wist, was dat een aantal leden van ons dit buiten onze club deden, als aanvulling op hetgeen wij aanboden. Op een gegeven moment heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd waarom ze dat deden terwijl ze bij ons lid zijn. Op die manier probeerde ik erachter te komen wat hun drijfveren waren.”

De beargumentering kon Yvonne goed begrijpen. “Snelle resultaten, een korte training, 1-op-1 begeleiding en veel aandacht van de trainer. Wat ook veel genoemd werd, was het feit dat verschillende personen hier en daar wat kwaaltjes hadden en daardoor niet altijd regulier konden trainen. Kort daarna had ik in bodyLIFE ook een artikel gelezen over dat miha bodytec maatwerk is in personal training. Hierin kwamen eigenlijk alle aspecten langs die wij ook in gedachten hadden. Toen uit onze ledenadministratie ook nog bleek dat juist die mensen de laatste tijd minder bij ons hadden getraind, hebben Ted en ik de knoop doorgehakt en contact opgenomen met miha bodytec en gevraagd of wij bij ons op eigen locatie het mochten ervaren.” Vervolgens heeft miha bodytec een workshop gegeven aan het hele team van Family Sports. “In het begin was ik erg sceptisch”, bekent Yvonne.  â€œPas daags na de workshop waren wij echt onder de indruk van het effect. Niet alleen van het gevoel in onze spieren maar juist dat onze trainers vol zaten met ideeën hoe wij het onze leden konden aanbieden en dat enthousiasme zien wij natuurlijk graag. Wij hebben toen als team vrij snel besloten om in september een miha bodytec profit centre te creëren en dat hebben wij geweten. Tegen eind november moesten wij uitbreiden naar een tweede toestel. Inmiddels hebben wij zelfs een aparte studio gecreëerd waar onze leden kunnen Bodyteccen.”

Snel en effectief

“Het meeste zijn wij nog onder de indruk van het feit dat rugklachten op miraculeuze manier bij heel veel leden zijn verdwenen”, vervolgt Ted. “Sommigen gaven zelfs al na twee keer aan dat ze verschil merkten, terwijl wij geen specifieke rug training hadden gegeven. Kortom wij zijn erg tevreden over de trainingsresultaten en vooral als profitcentre. Maar bovenal vinden wij het erg leuk om een aparte dienst aan te bieden aan onze leden die snel en effectief is.”

 

Meer weten over een miha bodytec profit centre of

een workshop op locatie neem dan contact op

info@miha-bodytec.nl

Ted Janse en Yvonne op den Brouw zijn al twintig jaar actief in de fitnessbranche.

Edities