Award Show Dutch Fitness Awards gerealiseerd door Frank Wentink & Partner

Verschenen in Bodylife nummer 9 2016


De Beste Personal Trainer Verkiezing maakt samen met de welbekende Fitnessclub van het Jaar Verkiezing onderdeel uit van de Dutch Fitness Awards. Vanaf 13 februari 2017 kunnen Fitnessclubs en Personal Trainers zich aanmelden op www.dutchfitnessawards.nl. Vanaf 13 maart kan er dan op hen gestemd worden. Deelname aan de verkiezing is gratis.

Cariphy is partner en naamgever van de Beste Personal Trainer Verkiezing. Remy Moelchand, mede-eigenaar van Cariphy hierover: "Cariphy biedt verschillende softwarepakketten en een webshop, voor en door Nederlandse health en fitness professionals. We werken nauw samen met personal trainers om ons aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten op de snel veranderende fitness markt. Personal trainers werken ontzettend hard en al hun werk staat in het teken van hun klanten. Dit verdient wat ons betreft alle waardering en hier past een eigen award dan ook uitstekend bij. Onze naam verbinden aan 'De Beste Personal Trainer Verkiezing' was voor ons een logische stap om personal trainers op een positieve manier in het zonnetje te zetten. Ze verdienen het!"

Wilfred Romijn, directeur van het organiserende Vote Company, vult aan "We zijn blij dat Cariphy partner is geworden van deze mooie verkiezing. Dat zorgt er voor dat we deze verkiezing op topniveau kunnen organiseren en dat we straks een meer dan geweldig podium kunnen bieden voor personal trainers".



Spectaculaire Award Show in Studio's Aalsmeer ism Frank Wentink

De Award Uitreiking van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing is al een aantal jaar op prachtige locaties georganiseerd en was keer op keer uitverkocht. Voor de Dutch Fitness Awards gaat organisator Vote Company samenwerken met Frank Wentink & Partners. Op 21 mei 2017 vindt een grote Award Show plaats in Studio's Aalsmeer. Een prachtige theaterzaal met bijna 800 heerlijke rode pluche stoelen, de geweldige show Brooklyn Nights, schitterende projecties op ledschermen, een uitverkochte zaal en een afterparty vol met fitnessclubs en personal trainers. Ook de Award Uitreiking van de bodyLIFE Innovation maakt onderdeel uit van de Award Show.

Partners: er is nog ruimte voor 1 leverancier
bodyLIFE is opnieuw partner van de verkiezing. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met onder meer Greinwalder & Partner, Wentink & Partners en Cariphy dat zich dus verbonden heeft aan de Beste Personal Trainer Verkiezing. Er is nog ruimte voor 1 leverancier uit de fitnessbanche. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wilfred Romijn van Vote Company via wilfred@votecompany.nl of via 06-11 75 11 21

 

 

Edities