Dutch Fitness Awards 2017

Verschenen in Bodylife nummer 1 2017

Dutch Fitness Awards 2017: Fitnessclubs en Personal Trainers kunnen nu gratis inschrijven en titels winnen in hun gemeente

Vanaf 13 maart aanstaande kan er gestemd worden op fitnessclubs en personal trainers in ieder gemeente in Nederland. In iedere gemeente zijn er dan ook waardevolle titels te verdienen voor zowel fitnessclubs als personal trainers. Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich nu gratis aanmelden via www.dutchfitnessawards.nl zodat er vanaf 13 maart ook op hen gestemd kan worden. Via deze website is er nu ook al gratis promotiemateriaal beschikbaar voor personal trainers en fitnessclubs!

Meer omzet

Het publiek kan stemmen van 13 maart tot en met 19 april 2017. Dan zijn er bij zowel de fitnessclubs als de Personal Trainers in iedere gemeente twee winnaars: de populairste met de meeste stemmen en de beste met de hoogste klantwaardering. Bij zowel de fitnessclubs als de Personal Trainers wordt de landelijke Top 5 uit de online stemronde ook beoordeeld door een vakjury die een landelijke winnaar uitroept.

Aparte Awards voor Fitness Ketens

Voor Fitness Ketens zijn er aparte awards te winnen. Daar is onderscheid gemaakt in verschillende subcategorien, gebaseerd op het aantal vestigingen. Met deze indeling kunnen de verschillende fitnessaanbieders een titel winnen die bij hen past en die ook voor de consument volstrekt helder is. Uit de vorige editie van de verkiezing is al gebleken dat het winnen van een titel daadwerkelijk leidt tot meer leden en dus ook tot meer omzet.

Opvolger

In de vorige editie van bodyLIFE kondigden we aan dat de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing in 2017 verder gaat als de Dutch Fitness Awards, waarbij het publiek ook kan stemmen op de Beste Personal Trainers van Nederland. Organisator Vote Company ontving hierop veel enthousiaste reacties van fitnessclubs én Personal Trainers. Wilfred Romijn van organisator Vote Company: "Na vijf edities van de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing hebben we uitgebreid gesproken met fitnessclubs, personal trainers, media, leveranciers en andere belanghebbenden in de fitnessbranche. Daar is deze nieuwe verkiezing onder de naam Dutch Fitness Awards uit ontstaan. De reacties zijn ronduit positief. Veel clubs en personal trainers zijn al gestart met het voorbereiden van een campagne om straks tijdens de verkiezing veel stemmen te krijgen."

Samenwerking

De Dutch Fitness Awards herbergt ook de Verkiezing van de Beste Personal Trainer. Deze verkiezing wordt mogelijk gemaakt door FitMasterFreddy. Personal-trainer.nl heeft zich bij dit initiatief aangesloten. Voorheen organiseerden zij een eigen verkiezing maar door de krachten te bundelen is er voor de Personal Trainers in Nederland één sterke en waardevolle verkiezing ontstaan. Personal-trainer neemt een rol in de vakjury in. Het draagvlak voor deze verkiezing is dus gegarandeerd.

Promotiemateriaal

Voor deelnemende fitnessclubs en personal trainers staan gratis uitingen klaar waarmee ze vanaf 13 maart hun leden kunnen laten zien dat ze genomineerd zijn en oproepen om op hen te stemmen. Ze kunnen zelfs tegen onkostenvergoeding posters en flyers op maat laten maken en laten bezorgen. Meer info op www.dutchfitnessawards.nl

Huldiging

De Awards worden uitgereikt tijdens de Brooklyn Nights Award Show op 21 mei 2017 in Studio's Aalsmeer. Ook de fitnessclubs en personal trainers die in hun gemeente winnaar zijn geworden kunnen zich hier laten huldigen. Dit beloofd hét fitnessevent van 2017 te worden! In de prachtige Broadway Theaterzaal in Studio's Aalsmeer kunnen bijna 800 genodigden genieten van de geweldige Brooklyn Nights Award Show onder leiding van de Franse choreograaf Marc Forno (bekend van onder andere de TV-programma's als Sterren dansen op het IJs, So you wanna be a Popstar en Dancing Queen) en geproduceerd door Frank Wenting & Partners.

Na deze geweldige show is er een afterparty met live-entertainment, hapjes en drankjes. Ook de uitreiking van de bodyLIFE Innovatie Award maakt onderdeel uit van de Award Show.

De Award Show is al drie jaar op rij uitverkocht en gaat nu opnieuw naar "The Next Level". Met deze prachtige show verwachten we dat er straks wederom geen kaart meer te krijgen is. Kaarten reserveren kan inmiddels via www.dutchfitnessawards.nl (op=op, weg = weg).

Verkiezing

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met Greinwalder & Partner, FitMasterFreddy, Wentink & Partners en bodyLIFE. Er is nog ruimte voor 1 leverancier uit de fitnessbanche om zich bij de verkiezing aan te sluiten. Via de verkiezing bereikt u alle fitnessclubs en Personal Trainers. Neem contact op met Wilfred Romijn van Vote Company via wilfred@votecompany.nl of via 06-11 75 11 21. Vote Company is marktleider in de organisatie van verkiezing en faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, De Zoover Awards, De Verkiezing van het Mooiste Natuurgebied en de Dutch IT Channel Awards. Kijk voor meer informatie op www.votecompany.nl

Edities