bodyLIFE Innovatie Award 2017

Verschenen in Bodylife nummer 3 2017

body•LIFE: Innovatie Award 2017

Welkom bij de bodyLIFE Innovatie Award 2017! Na twee succesvolle voorgaande edities, gaan we ook dit jaar weer op zoek naar het meest vernieuwende product/programma/concept in de fitnessbranche van het afgelopen jaar. Hieronder treft u een korte toelichting op de bodyLIFE Innovatie Award. Op de website www.bodylifeinnovatieaward.nl presenteren we aan u de genomineerden voor de editie van 2017.

U kunt tot en met zondag 30 april uw stem uit brengen op uw favoriet.

bodyLIFE is al bijna 30 jaar (sedert 1988) het toonaangevende vakblad voor de fitnessbranche in Europa. Inmiddels verschijnt bodyLIFE wereldwijd met, naast Nederland en Vlaanderen, ook uitgaven in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Spanje, Polen en sinds 2014 in India en binnenkort zelfs ook in China.

In Duitsland zijn de bodyLIFE Awards al 15 jaar een begrip. Het werd dan ook hoog tijd dat dit initiatief ook in Nederland navolging ging krijgen. In 2015 beleefde de bodyLIFE Innovatie Award haar primeur in Nederland, met als winnaar Pixformance en vorig jaar was de winnaar FunXtion Interactive. Dit jaar beleven we al weer de derde editie van de bodyLIFE Innovatie Award.

Verloop van de bodyLIFE Innovatie Award 2017

  • Via de website kan er door het publiek nog tot en met zondag 30 april gestemd worden op de genomineerden voor 2017. Deze tref je aan op de website www.bodylifeinnovatieaward.nl
  • De 10 genomineerden die de meeste stemmen ontvangen tijdens de online voting door het publiek, gaan door naar de vakjuryronde, waarbij de kandidaten zich moeten presenteren aan een vijfkoppige vakjury. Alle juryleden beschikken tevens over één wildcard, waarmee ze een genonimeerde die buiten de top 10 is gevallen alsnog kunnen meenemen naar de vakjuryronde.
  • Tijdens de vakjuryronde, welke begin mei plaatsvind, moeten de kandidaten zich in vijf minuten presenteren aan de jury. Op basis van deze presentatie bepaalt de vakjury de uiteindelijke winnaar van de bodyLIFE Innovatie Award 2017
Edities