5 september 2024

Johan van de Graaf aangesteld als nieuwe Sales Directeur bij Matrix Fitness

5 september 2024
Matrix Fitness kondigt met trots de benoeming van Johan van de Graaf aan als de nieuwe Sales Directeur. Van de Graaf neemt het stokje over van Sennen van Ieperen, die na een succesvolle periode bij Matrix Fitness een nieuwe uitdaging aangaat bij EGYM.

Johan brengt een schat aan ervaring mee naar zijn nieuwe rol. Met maar liefst 24 jaar ervaring in sales en management in de fitnessindustrie, is hij uitstekend gepositioneerd om de groei en klanttevredenheid van Matrix Fitness verder te bevorderen. "Ik kijk ernaar uit om samen met het team van Matrix Fitness de positie van het bedrijf als marktleider verder te versterken", aldus Van de Graaf. "Mijn focus ligt op het uitbreiden van onze klantenkring en het aanbieden van innovatieve oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de fitnessmarkt."

Sennen van Ieperen verlaat Matrix Fitness na negen succesvolle jaren waarin hij een significante bijdrage heeft geleverd aan de groei van het bedrijf. Onder zijn leiderschap is Matrix Fitness uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande merken in de Benelux. Sennen zal nu een nieuwe stap zetten in zijn carrière bij EGYM, waar hij zich zal richten op het versterken van hun marktaandeel op de wereldwijde markt. Matrix Fitness en EGYM hebben al jarenlang een hechte samenwerking, waarbij Matrix Fitness optreedt als exclusieve distributeur van EGYM in de Benelux. De overgang van Sennen naar EGYM zal deze band alleen maar versterken.

Het team van Matrix Fitness bedankt Sennen voor zijn toewijding en resultaten en wenst hem veel succes in zijn nieuwe rol. Tegelijkertijd ziet het bedrijf met vertrouwen uit naar de toekomst met Johan van de Graaf aan het roer van het salesteam.
 
Meest recente artikelen