3 weken geleden

Nieuwe editie Dutch Fitness Awards voor Fitnessclubs en Personal Trainers

3 weken geleden
Een deel van het team van de Dutch Fitness Awards woonde deze zomer heeft deze zomer de Olympische Spelen bij in Parijs. Dat was natuurlijk geweldig en bood ook weer extra inspiratie voor de editie van de Dutch Fitness Awards die nu weer gaat starten. Er kan inmiddels aangemeld worden door Fitnessclubs en Personal Trainers.

Podium voor uitblinkers in de fitnessbranche
Het doel van de Dutch Fitness Awards blijft ook de komende jaren om uitblinkers in de fitnessbranche een podium te bieden en daarmee de gehele branche te inspireren. Fitnessclubs en Personal Trainers kunnen zich nu aanmelden via www.dutchfitnessawards.nl.


5 Vakjury Teams
Bij de afgelopen editie introduceerde presentator Gert van ’t Hof de voorzitters van de Vakjury Teams om op het podium de volgorde van de Top 3 per Vakjury Categorie bekend te maken. De video’s van die uitreikingen staan in “The Wall of Fame” onderaan www.dutchfitnessawards.nl 


Bij de huidige editie worden er Vakjury Awards uitgereikt in de volgende categorieën;
Ook bij de komende editie wordt de Vakjury Top 3 op het podium gehuldigd. Gratis aanmelden voor de Vakjury Awards kan nu hier.

Uniek; Titel per gemeente te verdienen
Uniek aan de Dutch Fitness Awards is dat er voor fitnessclubs en personal trainers een publiekstitel kan worden verdiend in de eigen gemeente. Over het algemeen het belangrijkste verzorgingsgebied van de genomineerden. Daarnaast zijn er ook titels te winnen per provincie en landelijk. Gratis aanmelden voor de publieksverkiezing kan nu hier.


Award Uitreiking in Theater Figi
Op  20 januari aanstaande vindt de Award Uitreiking van de Dutch Fitness Awards. Het is gelukt om,  net als bij de vorige editie, het FIGI Theater in Zeist vast te leggen. Die locatie bevalt uitstekend en biedt de ruimte voor inhoud, inspiratie en netwerken. Er wordt gewerkt aan een mooi inhoudelijk en feestelijk programma. Daar over later meer.

Partners en meer info
De Dutch Fitness Awards wordt georganiseerd in samenwerking met NL Actief, Technogym, Keboem, Clickables en B.O.S.S., Feedback4Sports, UnitedConsumers, newgym en bodyLIFE. De organisatie is grotendeels in handen van Vote Company.

Meer info via www.dutchfitnessawards.nl

Voor vragen over de Dutch Fitness Awards kun je terecht via info@dutchfitnessawards.nl
 
Meest recente artikelen