3 weken geleden

Festyfit 2024 bij CIOS Arnhem

3 weken geleden

Festyfit staat geheel in het teken van experience en connectie. Ben je fitnessondernemer, trainingsprofessional, voedings- en/of lifestyle coach, of ben je gewoon bewust bezig met een gezonde levensstijl? Festyfit is the place to be. 

Met meer dan 70 activiteiten is er voor iedereen een passend programma. Voor de fitness ondernemer of manager hebben we een bijzondere aanbieding. Het VIP Business programma biedt toegang tot maar liefst drie exclusieve keynotes en zes break-out sessies. Dit alles natuurlijk naast het reguliere programma met workouts én lezingen voor de fitness professional. Een compleet ingerichte beursvloer en meeting point geeft de ruimte voor het leggen van contacten en het delen van inspirerende ideeën.

Kortom, voor iedereen is er een interessant programma. Een route voor stepfanaten, ClubJoy fans, een body&mind route, maar ook voor de dance liefhebbers is de keuze indrukwekkend. Trainers uit binnen- en buitenland staan voor jou klaar om jou de ultieme fitness experience te bezorgen.

Tickets kopen Bekijk programma

Meest recente artikelen