De Dutch Fitness Awards zijn weer uitgereikt!

Verschenen in Bodylife nummer 9 2019


Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht vormde dit jaar het decor van de Dutch Fitness Awards. Op 22 november was het een groot feest. De gemeentewinnaars werden gehuldigd en de provinciale, landelijke en vakjury winnaars en winnende ketens bekend gemaakt en daarna in het zonnetje gezet. Aan alle winnaars: van harte gefeliciteerd! 

T ijdens de uitreiking ontvingen de gemeentewinnaars hun award en werden ze gefeliciteerd door voormalig Miss Nederland én deelnemer aan Expeditie Robinson 2019 Kim Kötter, die de show bij de Dutch Fitness Awards presenteerde. De gelukkige winnaars konden vervolgens op de foto met Faya Lourens van Mykillerbodymotivation.

In alle gemeenten kon door het publiek worden gestemd op de fitnessclub en de personal trainer van het jaar. Vanuit BodyLIFE feliciteren wij natuurlijk alle fitnessclubs en personal trainers die met een mooie award naar huis zijn gegaan.

Tijdens de show werden de provinciewinnaars in de categorie fitnessclub en personal trainer van het jaar bekendgemaakt. Waaruit de landelijke winnaars zijn gekozen. Daarnaast werd de keten van het jaar gekozen en werd de BodyLIFE Innovatie Award uitgereikt. De meest prestigieuze award van de avond was die van de vakjury. Il Cuore uit Moergestel werd uitgeroepen tot fitnessclub van het jaar en Roy Pennings werd uitgeroepen tot personal trainer van het jaar.

Edities