EMS Business event

Verschenen in Bodylife nummer 3 2023
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei organiseerde schwa-medico B.V. hét EMS Business Event voor (toekomstige) EMS-studiohouders uit Nederland en België. Met een selecte groep ambitieuze ondernemers verbleven we in het Olympic Hotel in Amsterdam. Het event bood de perfecte gelegenheid om meer te leren over alle aspecten van EMS-training. Er werden presentaties en workshops georganiseerd waarin experts spraken over de markttrends, marketingstrategieën en het opzetten van een succesvolle EMS-business. Deelnemers kregen waardevolle inzichten en inspiratie om EMS te integreren in hun fitnessonderneming. De EMS-markt is in transitie!

Ervaren sprekers

Benjamin de Wolff en Benno Diepering Op het EMS Business Event waren er twee ervaren sprekers aanwezig, Benjamin de Wolff en Benno Diepering (oprichter van studio prikkels). Ze boden waardevolle inzichten en praktische adviezen aan de deelnemers over het implementeren van EMS-training in hun bedrijfsmodel. Ze deelden hun succesverhalen, best practices en strategieën die hebben bijgedragen aan de groei en het succes van sportscholen en studio’s die EMS-training hebben geïntegreerd.

Professionele EMS-training op het hoogste niveau
Tijdens de masterclass werden de deelnemers ondergedompeld in de wereld van EMS. Thomas Ott deelde zijn inzichten over professionele EMS-training op het hoogste niveau met het nieuwste concept BET (bio-elektrische training). Een innovatief concept dat de fitnesswereld op zijn kop zet. Met BET kan men eenvoudig resultaten meten, zo haal je het maximale uit iedere training!

The SYMBIONT Experience
Uiteraard wil je jouw leden een optimale beleving aanbieden als het gaat om EMS, de beste manier om dat te doen is door het eerst zelf te ervaren. Tijdens The SYMBIONT Experience kreeg iedereen de gelegenheid om zelf een Tec Suit aan te trekken. Ervaren professionals begeleidde de deelnemers door praktische oefeningen en demonstreerde de juiste technieken en benaderingen voor EMS-training. Er werd uitgelegd hoe EMS-training werkt en welke voordelen het biedt, zoals verhoogde spierkracht, verbeterde prestaties en sneller herstel.

De ervaring van EMS-studiohouder Joshua Warkor
EMS-studiohouder Joshua Warkor deelt graag zijn ervaring met EMS en hoe het zijn fitnessonderneming heeft getransformeerd. Zijn overtuiging in de kracht van EMS, gecombineerd met zijn persoonlijke benadering en voortdurende professionele ontwikkeling, hebben hem geholpen om een bloeiende EMS-studio op te bouwen. In een kortere tijd kan men met EMS intensiever trainen en meer spieractiviteit genereren dan bij traditionele workouts. Dit heeft geleid tot indrukwekkende resultaten bij zijn klanten, variërend van gewichtsverlies tot spieropbouw en algehele fitnessverbetering.

Joshua hecht veel waarde aan de persoonlijke benadering, elke klant is uniek en de trainingsprogramma's moeten worden afgestemd op hun individuele behoeften en doelen. Door zijn klanten een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden, heeft Joshua een loyale en tevreden klantenkring opgebouwd. Met zijn inzet, kennis en passie heeft hij bewezen dat EMS een gamechanger kan zijn in de fitnessindustrie!

EMS bootcamp training
Op het dak van het Olympic Hotel vond een uitdagende EMS bootcamp training plaats op de laatste dag, begeleidt door niemand minder dan professionele trainer Thomas Ott. De deelnemers werden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen. Tijdens de bootcamp kon iedereen de voordelen ervaren van locatie-onafhankelijk trainen in groepsverband en ongeëvenaarde bewegingsvrijheid door het draadloze Tec Suit. Liever individueel trainen op een andere locatie? Dat is ook mogelijk, met SYMBIONT is er voor ieder wat wils!

Nieuwe leden aantrekken
EMS is een innovatieve en geavanceerde trainingsmethode die de aandacht trekt van mensen die op zoek zijn naar een nieuwe en uitdagende fitnesservaring. Potentiële leden worden aangetrokken door de voordelen die EMS-training biedt, zoals efficiëntie, tijdsbesparing en verbeterde resultaten. Track, Train, Transform!

Flexibel huurmodel
Het flexibele huurmodel van SYMBIONT biedt sportscholen en studio’s de mogelijkheid om EMS-apparatuur te huren op basis van hun behoeften. Het is een praktische en kosteneffectieve oplossing waarmee men kan profiteren van de voordelen van EMS zonder grote financiële verplichtingen. Dit model maakt EMS-training toegankelijk voor iedere fitnessondernemer. Kies het abonnement dat bij jou past en ontdek de toekomst van EMS. Start vandaag nog met SYMBIONT zonder investering.

Come on board!
Stap aan boord en maak jouw sportschool of studio klaar voor de toekomst van datagedreven EMS-trainingen, bio-elektrische training (BET) en on-body data tracking in realtime. Het onboardingproces van SYMBIONT zorgt voor een soepele en succesvolle integratie van EMS. We ondersteunen onze partners bij elke stap van hun EMS-reis! Trek nieuwe leden aan, ontvang uitgebreide onboarding en profiteer van draadloze trainingssessies met realtime-feedback.

Wil jij op de hoogte blijven van latere edities van het EMS Business Event? Laat dan je gegevens achter voor de wachtlijst via www.schwa-medico.nl/ems-business-event/

Meer weten? www.symbiont360.com/nl of volg ons via Facebook of Instagram @symbiont_nld
Edities